2777
2789

بچه ها مثلا اینطوری نیست که بگین خودت همچین حسی داری و...

مطمئنم که آدما بدون دلیل و شناخت از من بدشون بیاد..به طرز عجیبی..

بنظرتون چرا اینطوریه؟

حالا جا میخورم چون واقعا هیچوقت بد کسی رو نخواستم، به کسی توهین نکردم، اگر ناخواسته دل کسی رو شکستم تمام سعیمو کردم از دلش دربیارم و جبران کنم، همیشه سعی کردم جواب آدما رو با خنده و مهربونی بدم، هر کمکی خواستن داوطلب بودم، بهشون انرژی دادم، اگر کسی بنرم قشنگ بود حتما بهش میگم و...

ولی مردم خیلی از من بدشون میاد..قلبم میشکنه هرچقدرم بگم برام مهم نیست..واقعا دلم میخواد یدونم دلیلش چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای آخه از کجا می دونی قربونت شم

آخه بهم میگن، بعضیاشون با رفتاراشون، خیلی بی محلی میکنن، بی دلیل بهم توهین میکنن و...

خیلی دلم میشکنه چون من خیلی باهاشون خوبم

منم خیلی بی دلیل یهو از کسی بدم میاد

اون طرفو ندیدم و نمیشناسم

میبینمش ازش بدم میاد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه تئوری خیلی عجیب یه جا بود که اگه از کسی بی دلیل بدت میاد، جتما تو زندگی قبلیت بهت آسیب زده

منم واقعا بی هیچ دلیلی از یکی از بچه ها کلاس بدم میاد، ینی حس بدی از نگاهش میگیرم. اسمشم یادم نی، ب شوخی ب دوستام میگم مثلا عه اونی ک منو تو زندگی قبلیم کشته داره میاد😂😂

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

آخه بهم میگن، بعضیاشون با رفتاراشون، خیلی بی محلی میکنن، بی دلیل بهم توهین میکنن و... خیلی دلم میشک ...

من ترجیح دادم دوری کنم

نمیتونم بجنگم باهاشون حساب نمی‌برند نمیشه مقابله به مثل کرد 

دلایل زیادی میتونه داشته باشه ولی در رابطه با شما فکر میکنم حس ضعف میکنن 

چه چیزی میتونه افسرده کننده تر از به سادگی زندگی کردن در روز های پشت سر هم باشه؟                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/1690486
آخه بهم میگن، بعضیاشون با رفتاراشون، خیلی بی محلی میکنن، بی دلیل بهم توهین میکنن و... خیلی دلم میشک ...

به درک ک بی محلی میکنن تو هم بی محلی و توهین کن بهشون والا ...

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم