2777
2789

همسرم ۴ میلیون اسپرم داره .حرکت سریعش صفره حرکت رو به جلو ۵ درصد و موتایلش ۲۵ درصده و مورفولوژی ۱ درصد . تو رو خدا با اینا میشه نتیجه گرفت و ای وی اف موفق داشت . هنوز دی ان ای اسپرم ازمایشش نیومده! همسرم واریکوسل نداره و آتروفی بیضه داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول همسرتون یه مدت دارو مصرف کنن تغییر سبک زندگی بدن

فاکتورا که بهتر شد برید واسه ای وی اف

ازمایش دی ای آی اسپرم هم حتما بده شوهرت

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

اول همسرتون یه مدت دارو مصرف کنن تغییر سبک زندگی بدن فاکتورا که بهتر شد برید واسه ای وی اف ازمایش ...

شوهرم دارو هم دو دوره سه ماهه مصرف کرد ولی بدون تغییر بوده به نظرتان آی وی اف جواب میده ؟

شوهرم دارو هم دو دوره سه ماهه مصرف کرد ولی بدون تغییر بوده به نظرتان آی وی اف جواب میده ؟

درصدش شاید بیاد پایین

با دکتر مشورت کنید

برید مراکز ناباروری

دکتر مطب نرید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که رفتم و دارم داروهای پانکچر استفاده میکنم ۱۳ روز دیگه باید برم پانکچر  

خب پس نگران نباش اصلا به این چیزا فکر نکن 

تا روز پانکچر هم همسرت خودشو تقویت کنه

انشالله که جنینای خوب تشکیل میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم وارسکوسل همسرم عمل کرد ولی تغییری نکرده آزمایش هاش و منم دارم کارای آی وی اف ام میکنم&nbs ...

انشاا... هر چه زودتر نتیجه بگیرید ولی واریکوسل بعد عمل شنیدم یه کم طول میکشه تا نتیجه بگیرید و حتما شرایط اسپرم بر میگرده ولی دیر و زود داره .