2777
2789
عنوان

لطفا تاپیک عکس جهاز نزنین...

95 بازدید | 15 پست

نمیدونم اخرین تاپیک عکس جهیزیه مگه چی بود که بعدش انقدر تاپیک دربارش بود که خیلیا خودشونو مقایسه کردن!

اما عزیزم عکس جهازتو نزار بعصیا دارین جهیزیه میخرن اما توانشون از شما کمتره میبینه دلش میشکنه ناراحت میشه...

بعد حتی دل شکسته و ناراحت اون اثر منفی میزاره رو زندگی خودتون...

اینجا همه جور ادم با هر وضع اقتصادی هست پس بنظرم این کار خیلی درست نیست

اینو که گفتم یاد این مراسم جهاز برون افتادم...

اصلا تاریخ این مراسم رو میدونید؟قدیم که مث الان ماشین  نبود که بخواد جهاز رو ببره برا همین فامیل میومدن خودشون جهاز رو میبردن و میچیدن از اسمشم مشخصه جهاز بروووون

اما الان دیگه این مراسم اینطوری شده که عروس خودش میچینه بقیه رو دعوت میکنه میگن بیاین جهیزیه من رو ببینید

و این شروع خیلی از مشکلات و چشمو هم چشمیاست

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡

گلم هرکسی باوسع خودش زندگی میکنه،، قرارنیست که من چون شاسی‌بلند ندارم، هرجا دیدم دهنمو 1مترآویزون کنم یا زندگیه خودمو زهر کنم.. 

بقول ترکا،، انسانن نفسی گرک توخ اولا جانم

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد به خوشی بقیه گیر میدین  حسادت خوب نیست لطفا چشم دیدن خوشی بقیه رو داشته باشید

عزیزم من هنوز به ازدواجم خیلی مونده و اینکه اصلا اون تاپیک رو ندیدم

من برا بعصیا که بعدش تاپیک زدن میگم

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡

تاپیک جهاز نزنید شاید یکی نتونه اونارو بخره ناراحت شه

تاپیک خرید عید نزنید شاید خیلیا توانایی خرید نداشته باشن ناراحت شن

تاپیک خونه خریدن نزنید شاید خیلیا مستاجر باشن ناراحت شن

تاپیک ماشین خریدن نزنید شاید خیلیا با اتوبوس برن اینور اونور ناراحت شن

تاپیک غذا نزنید شاید بعضیا غذا نداشته باشن بخورن ناراحت شن

تا میتونید تاپیک خیانت بزنید 

تاپیک دعوا بزنید

تاپیک غیبت بزنید

تاپیک ناامیدی و ناله بزنید

موفق باشید✋️

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

گلم هرکسی باوسع خودش زندگی میکنه،، قرارنیست که من چون شاسی‌بلند ندارم، هرجا دیدم دهنمو 1مترآویزون کن ...

عزیزم تو فک کن بری ی بستنی رو بشینی جلو بچه ای که سرما خورده و نمیتونه بستنی بخوره بخوری درسته؟؟؟

تاپیک جهاز نزنید شاید یکی نتونه اونارو بخره ناراحت شه تاپیک خرید عید نزنید شاید خیلیا توانایی خرید ...

من گفتم تاپیک خیانت و جنگ و دعوا بزنید؟؟؟

من حرفتو قبول دارم ،درسته نباید خودمونو مقایسه کنیم واندازه وسعمون زندگی کنیم ولی شاید سن کمترا ته د ...

سن کمترا که هنوز وقت جهیزیه و غیرشون نشده که

من منطورم تازه عروساس اخه بعدش دیدی چقدر تاپیک دربارش زدن؟

حداقل خیرمون باید در این حد به بقیه برسه که ناراحتشون نکنیم

تاپیک جهاز نزنید شاید یکی نتونه اونارو بخره ناراحت شه تاپیک خرید عید نزنید شاید خیلیا توانایی خرید ...

عیدگفتی یادیه چی افتادم،، بخدا 2سال پیش همه تاپیک میزدن براخرید عید، توی یکی ازتاپیکها منم گذاشتم، ،یکی اومد هرچی ازدهنش دراومد بهم گفت که چقدر گدایی چخبره اینهمه خریدی، خاک توسرت پز میدی،، درحالی که خدا شاهده اولین باربود توی سایت عکس لباس میذاشتم، وبجون بچم چندروز قبل خرید خودم به حساب یکی ازبچه‌های سایت یه پول درشت زدم،، توبه کردم دیگه عکس لباس نذارم، چون خیلی ها درک ندارن وتوهین میکنن. 

ببخش سرتو دردآوردم💚

عیدگفتی یادیه چی افتادم،، بخدا 2سال پیش همه تاپیک میزدن براخرید عید، توی یکی ازتاپیکها منم گذاشتم، ، ...

من دعواهای تاپیک خرید رو یادمه قشنگ

+دعواهای تاپیک غذا تو ماه رمضان

😂

ولی دعوا برای خرید واقعا زیاده نمیدونم بعضیا چطور راحت میتونن انقدر حرف بیخود بزنن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سن کمترا که هنوز وقت جهیزیه و غیرشون نشده که من منطورم تازه عروساس اخه بعدش دیدی چقدر تاپیک دربارش ...

من خودم سال ۸۷ جهازم رو بردم تموم شد رفت از این تاپیکها هم هیچ وقت نزدم 

اما اینجوری کلا تاپیک خوشی نباید زد چون یکی ممکنه حسرت بخوره 

مثلا من اگر وضع مالیم خوب نباشه خونه فک و فامیل و‌دوستان نمیرم ؟خونه و زندگی و ماشین خارجیشونو نمیبینم ؟پس با این حساب هیچکس نباید وسیله خوب برای خونه اش بخره چون ممکنه اطرافیان حسرت بخورن

عزیزم تو فک کن بری ی بستنی رو بشینی جلو بچه ای که سرما خورده و نمیتونه بستنی بخوره بخوری درسته؟؟؟

جون من،بچه با بزرگ فرق داره،، خدا به انسان عقل ودرک داده،، آدم که بزرگ میشه باید عقل و ادارکشم بزرگ بشه، وبفهمه من اینو ندارم شد میخرمممم نشد سعی میکنم،، پیدا نکردم پولشو به جهنم،، اگه به این‌چیزها باشهههه. بخدا من الان باید میپوسیدم،، ولی خودمو قانع میکنم نبودنی،، به جهنم، خدایا کرمتو شکر برامنم اینطور شده،، 

من درک نمیکنم بخدا حسودی کردن وچشمو هم چشمی رو،، شرمنده💖