...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
مام تو فرایند مهاجرتیم و واقعا کار آسونی نیست ولی خب به داشتن یه زندگی نرمال و یه هوای خوب و اقتصاد درست حسابی و آزادی می ارزه. بهضیام هستن میگن ایران بهترین کشور دنیاست، با اونا کاری ندارم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تا تهش رفتم تا تهشششش فقط اون لخظه به خودم گفتم اینجارو ول کنم کجا برم
ته کجا؟
...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
مام تو فرایند مهاجرتیم و واقعا کار آسونی نیست ولی خب به داشتن یه زندگی نرمال و یه هوای خوب و اقتصاد ...
کجا میخوایی بری؟
تنهایی؟