2777
2789
عنوان

کیا درد ناف داشتن قبل بارداری

369 بازدید | 22 پست

هنوز نه روز مونده ب موعدم ولی از دو سه روز پیش بعضی وقتا نافم بد تیر می‌کشه .این ماه رابطه درست حسابی و منظم هم نداشتیم نمیدونم امیدوار باشم یا ن..

عزیزم کلا پیشنهاد میکنم امیدوار نشی و به علائم دل خوش نکنی چون ممکنه بعدش بدجوری بخوره تو ذوقت. 

منم ماه پیش درد ناف قبل پریودی رو داشتم و فکر میکردم واقعا باردارم، ولی وقتی دقیقا روز موعدم پری شدم واقعا میخواست گریه ام بگیره.

این ماه هم اقدام داشتم و خیلی حواسم پی علائمه ولی تمام تلاشمو میکنم حواسمو پرت کنم🤕

تک خواهرِ برادری هستم به نام محمدجواد، که همیشه بهم میگه نفسِ محمدجواد🥲🩷🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوساعت دیگه صبر کن جواب ازمایشم بیاد منم درد ناف دارم ولی نمیدونم باردارم یا نه بیبی چکم مثبت بود ازمایشم دادم دعا. کن مثبت بشه 😍😍😍

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
دوساعت دیگه صبر کن جواب ازمایشم بیاد منم درد ناف دارم ولی نمیدونم باردارم یا نه بیبی چکم مثبت بود از ...

واقعا😍😍عزیزمممممم مبارکت باشه...بی بی چک ک مثبت بشه دیگ تمومه

من انقد بعد پریودهام گریه کردم ک نگو🥲

خیلی سخته درکت میکنم 🥺منم دو شبه از ترس پریود شدم همش خواب بد میبینم 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
واقعا😍😍عزیزمممممم مبارکت باشه...بی بی چک ک مثبت بشه دیگ تمومه

خیلیا گفتن مثبت کاذبه خیلی استرس و ترس دارم بلخره امروز با کلی بغض گریه رفتم آزمایش دادم دست پاهام از استرس میلرزید 🥺😭😭😭😭😭حالا منتظر جوابم دعا کن خدا تو این روز عزیز خوشحالم کنه جواب ازمایشم مثبت شه😭😍

یکسال و یک ماه 

الهی به حق صاحب نام این روز که روز ولادتشون هم هست، این ماه عکس بی بی چک مثبتتو بذاری نی نی سایت😍

تک خواهرِ برادری هستم به نام محمدجواد، که همیشه بهم میگه نفسِ محمدجواد🥲🩷🌱

خیلیا گفتن مثبت کاذبه خیلی استرس و ترس دارم بلخره امروز با کلی بغض گریه رفتم آزمایش دادم دست پاهام ا ...

عزیزم چرا باید کاذب باشه؟امپولی چیزی زدی؟چند روز از موعدت گذشته؟

الهی به حق صاحب نام این روز که روز ولادتشون هم هست، این ماه عکس بی بی چک مثبتتو بذاری نی نی سایت😍

ای خدااااااا🥺🥺🥺🥺🥺چشام پر شد چ دعای قشنگی 😍🥺انشالا عزیزم انشالا خدا از دهنت بشنوه

عزیزم چرا باید کاذب باشه؟امپولی چیزی زدی؟چند روز از موعدت گذشته؟

نه ولی بهم گفتن چون تو ۵ دقیقه مثبت شده دل خوش نکن بهش 😭😭😭😭😭😭گفتن خیلیا بیبی چک مثبت بوده ازمایش منفی 😭😭😭😭

۲۰ تا ۲۳ باید پری بشم ولی چند روز قبل موعود بخاطر اعلام تست زدم مثبت شد ولی خب تو دلمو خالی کردن امروز هر منتظری رو دیدم ازش خواستم با دل پاکش برا مامان شدنم دعا کنه😭😭

نه ولی بهم گفتن چون تو ۵ دقیقه مثبت شده دل خوش نکن بهش 😭😭😭😭😭😭گفتن خیلیا بیبی چک مثبت بوده ازما ...

بی بی چکتو بذار ببینیم....انشالا ک حامله عزیز دلم نذار کسی انرژی منفی بده بهت حالتو بد کنه استرس بده.چند وقته منتظری؟