2821
2789
عنوان

خواب میبینم عاشق یکیم ک شوهرم‌نیس

309 بازدید | 46 پست

الان چند باره تو خوابم عاشق ی پسر میشم ک شوهرم نیس ... تو خواب انقد میخوامش ک از حسرتش میخوام بمیرم .. و با اشک و گریه از خواب پا میشم ... اصلا هم نه اون پسرو دیدم و نه اصلا میشناسم ... تو زندگیمم اینطور نیست بگم شوهر کردم قبلا عاشق کسی بودم ک الان تو فکرش باشم .. هیشکی نبوده ... ولی این خوابا ب قدری احساساتمو بهم میزنه ک بیدار ک میشم تو حسرت اون حسیم ک تو خواب ب اون پسر داشتم . چون تو دنیای واقعی تا حالا همچین حس  عشقیو تجربه نکردم !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا منم پریروز خواب دیدم،یکی نامزدمه و عاشقانه و بامحبت باهام حرف میزنه(من ده ساله عروسی کردم)

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

منم دیدم چندبار این خوابو

من با اینکه تو دنیای واقعی عاشق شوهرم شدم بعد ازدواج کردیم و حس عشق رو تجربه کردم اما حسی که تو خواب دارم فرق می کنه و خیلی دلچسبه حس عشق تو دنیای واقعی اینطوری نیست اصلا

منم تا چند روز بعد از دیدن این خوابا گریه می کنم دلم برای اون حس تنگ میشه خیلی عجیبه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
چ جالب شاید تو زندگی قبلت همچین عشقیو داشتی 

نمیدونم . تو زندگی قبلیم عاشق شدم ولی بعد ااز ازدواج اصلاااااا حتی یه ثانیه م ب طرف فکر نکردم ... این پسری ک میاد ب خوابم تا حالا ندیدمش و بقدری تو خوابم عاشقشم و میخوامش ک میخوام بمیرم براش😑

چقدر جالب شاید کسی عاشق شماست بخاطر همون تو خواب میبینیش 

اما تو فیلما همچین اتفاقی بیفته مربوط به زندگی گذشتشون میشه عشق قبلیشونو تو خواب میبینن😂مخصوصا فیلمای کره ای

اتفاقا منم پریروز خواب دیدم،یکی نامزدمه و عاشقانه و بامحبت باهام حرف میزنه(من ده ساله عروسی کردم)

تو بهش حس داشتی؟؟؟ من طرف کار خاصی نمیکنه ولی من دارم از حس دوسداشتن میترکم نسبت بهش

2825
2823
2791
2779
2792