2777
2789

ای بابا ناراحت شدم. 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بنده خدا ۳ تا هم تاپیک زده که جهیزیه خواهرم گرون شد کریستالاش زیاده الان ما چیکار میتونیم بکنیم واس ...

عزیزم مگه مجبوری راجب همه چی صحبت کی یا کاری کنی؟ این یه بار رو میتونی کاری نکنی و بری تاپیک بعدی. نمیشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه مجبوری راجب همه چی صحبت کی یا کاری کنی؟ این یه بار رو میتونی کاری نکنی و بری تاپیک بعدی. ن ...

شما هم میتونی بری پست بعدی رو بخونی و راجب پست من مجبور نیستی نظر بدی و کاری بکنی این یه بار رو میتونی دخالت نکنی مگه واجبه واسه همه چیز نظر بدی 

ان شاءالله بسلامتی و دل خوش استفاده کنه. کاش فقط ضروری ها رو میگرفتین. چرا اینهمه بخرید که از همین الان غصه جابجایی داشته باشین... چه برسه به اسباب کشی های بعدی خواهرتون..... 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

خب تو هم میتونی از باربری ها اسفاده کنی. این همه باربری در تهران هست که وسایل رو سالم میبرن و میار ...

چجوری میتونم باهاشون تماس بگیرم ؟
شماره ، اینستا، سایت چیزی ندارن؟

شما هم میتونی بری پست بعدی رو بخونی و راجب پست من مجبور نیستی نظر بدی و کاری بکنی این یه بار رو میتو ...

چقدر خوب. باور کن اگه امثال تو یه بار سرشون توی کار خودشون باشه دیگه نیاز نمیشه ما بخوایم دخالت کنیم. پس شما کاری که گفتم رو بکن منم کاری که گفتی رو به صورت پیش فرض انجام میدم

عزیزم مگه مجبوری راجب همه چی صحبت کی یا کاری کنی؟ این یه بار رو میتونی کاری نکنی و بری تاپیک بعدی. ن ...

مگه تو که واسه کاسبی و تبلیغ یکسره تاپیک میزنی ما دخالتی کردیم یا گزارش تبلیغات واست زدیم 

چقدر خوب. باور کن اگه امثال تو یه بار سرشون توی کار خودشون باشه دیگه نیاز نمیشه ما بخوایم دخالت کنیم ...

الان همه ی تاپیکای تبلیغاتیت رو که گذارش زدم یادمیگیری سرت به کار خودت باشه و هر وقت تو تاپیکت پست گذاشتم نظر بدی

معلومه داری یکسره تبلیغ باربری میکنی

الان همه ی تاپیکای تبلیغاتیت رو که گذارش زدم یادمیگیری سرت به کار خودت باشه و هر وقت تو تاپیکت پست گ ...

تبلیغات😂😂 عزیزم شما سرت بوی بد گرفته یکم کنترلش کن😂 الانم من بخاطر تهمتی که زدی گزارش میزنم