2777
2789

فک کنم دل میخاد پز بده ک ابجیم کرستال زیاد داره خخخ وگرنه همونجوری ک از مغازه اورده همینجوریم ببره خونش😂🤏

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😑 ما الان فهميدم  كريستال داره  حالا خوبه همه خريد ميكنن  من مارك همه كريستالا ...

عزیزم فروشگاهی که کریستال اصل بوهمیا بفروشه میشناسی؟ ست جام ناقص شده،یه دونه اش شکسته ،هرچی میگردم همشون فیکن

مبارکت باشه ایشالا اصلترشو بخری بازم 

والا. و اینکه انشالله اینقدر داشته باشین چشم و دلتون سیر باشه برای اینکه عقده هات خالی شه تو چش مردم فرو نکنی.

ادم سیرو گرسنه تو رفتارش خودشونو نشون میدن

خب از مغازه تا خونه چطور اوردید همینجوری هم ببرید تا خونه خودش

نکته ظریفی بود😁

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
عزیزم فروشگاهی که کریستال اصل بوهمیا بفروشه میشناسی؟ ست جام ناقص شده،یه دونه اش شکسته ،هرچی میگردم ه ...

من هفت سال پيش خريد كردم عزيزم از شوش 

اما هفته پيش ك با همسرم شوش براي خريد قابلمه 

پاساژ سيتي سنتر طبقه هم كف همون درب وردي 

همه كريستال چك اصل داشت 

حالا اگر البته طرح ست شما داشته باشه 

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
کریستالاش زیاده

با ماشین لگیرید تو دستتون ببرید

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

همونطور که باربری تونسته بیاره باربریم میتونه ببره 😐

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
من هفت سال پيش خريد كردم عزيزم از شوش  اما هفته پيش ك با همسرم شوش براي خريد قابلمه  پاس ...

من پنج سال پیش برای جهیزیه خریدم

خودم تهران نیستم به یه نفر میسپارم ببینه دارن یا نه 

ممنون عزیزم❤

من پنج سال پیش برای جهیزیه خریدم خودم تهران نیستم به یه نفر میسپارم ببینه دارن یا نه  ممنون ع ...

🌹🌹

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺