2777
2789

پسر من یک ساعت نباشم دل تو دلش نیست اما پدرش یک هفته هم نباشه نمیپرسه کجاس و کی میاد! 😐

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما پدرش خیلی بهش محبت میکنه....درکل پسرای بزرگ بیشتر مامانی هستن. شاید هنوز کوچیکه

باباش خیلی میبرتش بیرونو بازی میکنه. من یکم افسردگی دارم اونقد ک باید نمیتونم ببرمش بیرون .زودم ناراحت میشم. شاید واسه همین دوسم نداره

پسر منم به شدت مامانی از مدرسه که میاد برای امتحان نگاش نکنم و محل ندم سریع میاد زل میزنه تو صورتم ببینه چه خبره گریه کردم یا الکیه  12 سالش خیلی دوست داره پیشم بخوابه که هر چند وقتی ی بار به بهونه ای مثل گربه میخزه کنارم میخوابه

پسرم که از باباش اصلا چیزی یادش نمیاد، ولی عکساش که رو دیوار هست، خیلی دوسش داره، زیاد ازش صحبت میکنه،همسرم که واسش صحبت می‌کنه از باباش و چیزایی براش تعریف میکنه، خیلی حس خوب به باباش داره.. ولی صد برابر دلبسته و وابسته ی همسرمه. کم پیش میاد پسرا بابایی بشن، ولی پسرایی که بابایی هستن،بشدت رفتاراشون متفاوت تره

پسرم که از باباش اصلا چیزی یادش نمیاد، ولی عکساش که رو دیوار هست، خیلی دوسش داره،همسرم که واسش صحبت ...

میشه یکم توضیح بدید. ینی چی رفتاراشون متفاوت تره. پسرمن خیلی باباییه