پسر من یک ساعت نباشم دل تو دلش نیست اما پدرش یک هفته هم نباشه نمیپرسه کجاس و کی میاد! 😐
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
نه پسر من وابسته خودمه با باباش پارک بره میگه اصلا خوش نگذشت تو نبودی حتما باید با خودم بره ولی اگه منم خونه نباشم اونجوری نیست که بخواد بهونه بگیره و اذیت کنه
پسر منم به شدت مامانی از مدرسه که میاد برای امتحان نگاش نکنم و محل ندم سریع میاد زل میزنه تو صورتم ببینه چه خبره گریه کردم یا الکیه 12 سالش خیلی دوست داره پیشم بخوابه که هر چند وقتی ی بار به بهونه ای مثل گربه میخزه کنارم میخوابه
پسرم که از باباش اصلا چیزی یادش نمیاد، ولی عکساش که رو دیوار هست، خیلی دوسش داره، زیاد ازش صحبت میکنه،همسرم که واسش صحبت میکنه از باباش و چیزایی براش تعریف میکنه، خیلی حس خوب به باباش داره.. ولی صد برابر دلبسته و وابسته ی همسرمه. کم پیش میاد پسرا بابایی بشن، ولی پسرایی که بابایی هستن،بشدت رفتاراشون متفاوت تره