2777
2789
عنوان

پسر شماهم وابسته پدرشه ؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 25 پست
جالبه . منو اصن نمیخاد انگار 

مامانا چون همیشه هستن بچه ها سراغشونو نمیگیرن ولی بابا ها رو همش تحت تعقیب دارن که کجاست و چرا نیست.

پسر من از بچگی تا بیدار میشد بابا بابا میکرد تا الانی که حدود 6 سالشه منم همین حس تو رو داشتم و دارم. ولی یک ساعت که کاری داشته باشم بذارمشون پیش پدرشون و نباشم همش مامان کی میاد میکنن و باباشونو کلافه میکنن

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباش خیلی میبرتش بیرونو بازی میکنه. من یکم افسردگی دارم اونقد ک باید نمیتونم ببرمش بیرون .زودم نارا ...

آره بچه کسی که میبردش بیرون رو دوست داره ؛ حتی اگه پدربزرگش باشه ؛ یا مادربزرگش

خودتم باهاشون برو تا روحیت باز بشه عزیزم 

میشه یکم توضیح بدید. ینی چی رفتاراشون متفاوت تره. پسرمن خیلی باباییه

گل پسرت چند سالشه؟

بنظرم رفتارای مردونه تر دارن، زودتر مستقل میشن، چون با باباهاشون اکثرا وقت میگذرونن ،کمتر رفتار بچگانه دارن، و زودتر اجتماع رو میپذیرن صد در صد.‌ و راحت تر ارتباط میگیرن از هر لحاظ

آره متاسفانه فوت شده.

آخی چقدرررر سخت روحش قرین رحمت باشه انشالله 😞 خوبه باز ازدواج کردید وپسرتون طعم نداشتن پدر رو خیلی نچشیده امیدوارم همیشه غرق خوشبختی باشید وسایتون رو سر گل پسرتون باشه بازم ببخشید پرسیدم 

آخی چقدرررر سخت روحش قرین رحمت باشه انشالله 😞 خوبه باز ازدواج کردید وپسرتون طعم نداشتن پدر رو خیلی ...

متشکرم عزیزم.. خداوند عزیزاتو برات حفظ کنه.

بله همینطوره،خودمم خوشحالم که کمبودی از این نظر حس نمیکنه.

۲ سالو ۷ ماهشه. اره از الان مث مردا لم میده و میشینه

ای جان.بمونه برات💕

فقط یادتون باشه،بچه دقیقا شبیه کسی میشه، که بهش دلبسته هست و ازش الگو میگیره... 

همسر من گاهی وقتا بهم میگه ستاره،من دارم خودمو تربیت میکنم که تمام الگو برداریش از منه..

میگم والا حق داری، چون کاملا داره پا  جای  پای تو می‌ذاره ..