مامانا چون همیشه هستن بچه ها سراغشونو نمیگیرن ولی بابا ها رو همش تحت تعقیب دارن که کجاست و چرا نیست.
پسر من از بچگی تا بیدار میشد بابا بابا میکرد تا الانی که حدود 6 سالشه منم همین حس تو رو داشتم و دارم. ولی یک ساعت که کاری داشته باشم بذارمشون پیش پدرشون و نباشم همش مامان کی میاد میکنن و باباشونو کلافه میکنن
اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم رفتارای مردونه تر دارن، زودتر مستقل میشن، چون با باباهاشون اکثرا وقت میگذرونن ،کمتر رفتار بچگانه دارن، و زودتر اجتماع رو میپذیرن صد در صد. و راحت تر ارتباط میگیرن از هر لحاظ