پاییزخبرکن مدیر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 1993 عنوان پسرم خیلی کم خوابه | مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 21 پست پسرم۱۰سال ونیمه خیلی کم میخوابه شباهم خوابش سبکه چندین بار از خواب بلندمیشه، یه دکترعمومی داریم کارش حرف نداره هرسوالی تلفنی بپرسی بهت میگه،گفتم بهش قرصی دارویی چیزی گفت باید ببری پیش روانشناس کودک حتما😐کسی مشکل منو داشته؟نگرانم 1402/10/23 | 07:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
armita90 عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 4980 آهان منم منتظر بودم دکتر بگه مثلا ازین نوع قرص هابهش بده یمدت،ولی گف روانشناس تعجب کردم من سه تا بچه دارم و بچه های خودم و میشناسم اختلال خواب معمولا از فقر. آهن و کمبود ویتامینه اولبعد میرن سراغ روانشناسچطور آز نگرفتی بعد سریع میخوای بری روانشناس؟
پاییزخبرکن مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 1993 خب این کم خوابی نیست. این اختلال خوابه و باید با روانشناس و مشاور و اینها مطرح بشه اول. دارو هم بخوا ... اره دکتر عمومی ام همینو گفت
پاییزخبرکن مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 1993 من سه تا بچه دارم و بچه های خودم و میشناسم اختلال خواب معمولا از فقر. آهن و کمبود ویتامینه اول بعد ... میگم منم گفتم الان دکتره میگه بیابراش آزمایشی چیزی بنویسم ولی گفت نه فقط باید ببری روانشناس
armita90 عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 4980 میگم منم گفتم الان دکتره میگه بیابراش آزمایشی چیزی بنویسم ولی گفت نه فقط باید ببری روانشناس دکترت و عوض کنروانشناس هم بردی بهش بگو هیچ آزمایشی ندادی اون برات مینویسه
پسر_بد0 عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 2876 خسته نمیشه؟تحرک نداره اصلا؟تو یه باشگاه ورزشی ثبت نام کنید مثل ژیمناستیک چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟ خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
پاییزخبرکن مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 1993 خسته نمیشه؟تحرک نداره اصلا؟ تو یه باشگاه ورزشی ثبت نام کنید مثل ژیمناستیک چرا مدرسه فوتبال میره،انقدم توخونه فعالیتش زیادددده ولی نمیخوابه
پاییزخبرکن مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 1993 دکترت و عوض کن روانشناس هم بردی بهش بگو هیچ آزمایشی ندادی اون برات مینویسه دیروز رفتم داروخانه به دکتر داروخانه گفتم پسرم اینجوریه گفت من میتونم بهت شربت سیموسد بدم ولی باید ببری روانشناس حتما پسرتون اختلال خواب داره