2777
2789
عنوان

پسرم خیلی کم خوابه

320 بازدید | 21 پست

پسرم۱۰سال ونیمه خیلی کم میخوابه شباهم خوابش سبکه چندین بار از خواب بلندمیشه، یه دکترعمومی داریم کارش حرف نداره هرسوالی تلفنی بپرسی بهت میگه،گفتم بهش قرصی دارویی چیزی گفت باید ببری پیش روانشناس کودک حتما😐کسی مشکل منو داشته؟نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چجوری کم خوابه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من از وقتی فولیک اسید میدم خیلی خوب شده دختر منم 12 سالشه اونم کم خواب بود ولی الان خوب شده

آهان منم منتظر بودم دکتر بگه مثلا ازین نوع قرص هابهش بده یمدت،ولی گف روانشناس تعجب کردم

حرفش کاملا درسته 

ببرش تل زوده منم همینم وچقدر زحر میکشم به شوهرم میگم حسرت یه خواب شب که ارامش داشته باشم به دلم مونده

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ینی مثلا ساعت ۱۲ بخوابه ۲ پا میشه ۴ پا میشه ۵ پا میشه

خب این کم خوابی نیست. این اختلال خوابه و باید با روانشناس و مشاور و اینها مطرح بشه اول. دارو هم بخواد همینها باید بدن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ینی مثلا ساعت ۱۲ بخوابه ۲ پا میشه ۴ پا میشه ۵ پا میشه

کلا۷یا۸ساعت میخوابه اونم بزورمن انقدمیگم مغزت رشدنمیکنه بخواب و...۱۱بخوابه ۲بلندمیشه آب میخوره دوباره۴ بلندمیشه دیگه۷صبح کاملا بیداره تو طول روزم نمیخوابه حتی اگه چشاش گود بیفته از بیخوابی