2777
2789
عنوان

چنگ زدن گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 41 پست
لطفا لطفا لطفا  حتمااااااااا تاکید میکنم حتمااااااااااااااااااا همین الان اب دستتونه بزارین زم ...

چند ساعتی میشه نمیدونم انگار خیابونی بود شاید هم برای همسایه ها بود من تو پارکینگ دیدمش

کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده
ای وای 😐 برادر همین الان حیاتیه که برین 🤦‍♀️  هاری در 99% موارد کشنده است  و دو ساعت ا ...

با این حال اگه یوزپلنگ بهم حمله میکرد خطراتش کمتر بود  

دو ساعت رو خیلی وقته گذشته😅

فردا حتما میرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این حال اگه یوزپلنگ بهم حمله میکرد خطراتش کمتر بود     دو ساعت رو خیلی وقته گذشته😅 ف ...

شا نمیدونین من تو پناهگاه چه چیزایی دیدم 

همین الان ممکنه ناقل سالمونلا یا هاری یا کزاز باشین 🤦‍♀️ هزااار تا درد و مرض دیگه هم همینطوری منتقل میشه 

من وظیفمه حداقل از خطرات جانی بگم به مردم سهل انگاری نکنن

به خصوص در رابطه با هاری و کزاز.. 

چه چیزی میتونه افسرده کننده تر از به سادگی زندگی کردن در روز های پشت سر هم باشه؟                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/1690486
شا نمیدونین من تو پناهگاه چه چیزایی دیدم  همین الان ممکنه ناقل سالمونلا یا هاری یا کزاز باشین ...

صحیح ممنون از کمکتون حتما میرم🙏🏻🌹

ای وای 😐 برادر همین الان حیاتیه که برین 🤦‍♀️  هاری در 99% موارد کشنده است  و دو ساعت ا ...

واقعا در حد مرگ هست؟

من میدونم باید حتما بری واکسن بزنی ولی نمیدونستم در این حد زود باید بری و...

بعد واکسن کزار رو بعد ده سال تمدید نکنی خیلی خطرناکه؟

واقعا در حد مرگ هست؟ من میدونم باید حتما بری واکسن بزنی ولی نمیدونستم در این حد زود باید بری و... ...

ببینید دوست عزیز 

امار مرگ و میر بسیاااااااااار بالاست نسبت به اینکه این بیماری ها بیماری هایی هستند که واکنسن براشون ساخته شده و موجود هست 

بیماری هاری 99% مرگ قطعی رو به همراه داره و به همراه بیماری کزاز که وحشتناک دردناکه به سیستم عصبی حمله میکنه 

بسته به نوع واکسن به طور معمول کزاز باید هر 10 سال تمدید بشه که معمولا توی واکسن 15 سالگی و همینطور هنگام سربازی رفتن پسرا معمولا بهشون تزریق میشه 

شما طی دقایق اولیه بعد از گزش هر نوع حیوان چه خانگی چه وحشی چه سگ چه گربه چه اسب و... باید به مراکز بهداشت برید و دوز واکسن رو دریافت کنید 

واکسن هاری تا 3 ماه معتبر است 

حتی اگه خراش ساده یا مقداری خراشیدگی پوست بدون خونریزی یا هر نوع اسیبی به پوستتون توسط گاز یا پنجه حیوانی ایجاد شد شما باز هم باید برای واکسن اقدام کنید

خون اومدن یا نیومدن ملاک نیست و سریعا باید پیگیری بشه 

دو ساعت اول بسیار حیاتیه 

یادتون باشه بیماری هاری طی 2 هفته فرد بیمار رو به وحشتناک ترین شکل ممکن از پا در میاره و درمانی جز پیشگیری و پیگیری نداره 

فردی که واکسن نزنه و دچار هاری بشه برای تمام خانواده خطرناکه و باید سریعا قرنطینه بشه توسط تیم مجرب پزشکی 

ببخشید لفظ قلم حرف میزنم مدلمه:|

چه چیزی میتونه افسرده کننده تر از به سادگی زندگی کردن در روز های پشت سر هم باشه؟                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/1690486
ببینید دوست عزیز  امار مرگ و میر بسیاااااااااار بالاست نسبت به اینکه این بیماری ها بیماری هایی ...

ممنونم از وقتی که گذاشتین

مادرو پدرم هرچی میگم باید تمدید کنین واکسن کزاز رو گوش نمیدن همون یکبار زدن و الان خیلی سال هست گذشته

اتفاقا اون روز یک گربه خیابونی پسربچه ای رو که داشت باهاش بازی میکرد چنگ زد و من گفتم واکسن باید بزنی مسخره اش اومد

تازه دستش هم تو دهن گربه کرد🥴🥴🥴

ممنونم از وقتی که گذاشتین مادرو پدرم هرچی میگم باید تمدید کنین واکسن کزاز رو گوش نمیدن همون یکبار ز ...

به خدا نمیدونین چه انگلایی ادم میگیره🤦‍♀️

من تو پناهگاه کمک میکنم 

ینی تنها فعالیتی که دارم همین پناهگاه رفتنمه

نمیدونین چه قارچ انگل و باکتری ایه که به ادم منتقل میشه

پناهگاه کجاست؟

جایی که از حیوانات اسیب دیده و رها شده نگهداری میکنن

پس واکسن نمیخواد منم بهش غذا دادم دست میکشیدم سرش یه دفعه بهش برخورد برگشت چنگ انداخت😅

اینجور ک دوستان ترسیدن و میگن واکسن میخواد میخوای ی سوال بکن!

ولی ب من ک گفتن مشکلی نیست

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

سلام دیر دیدم این تاپیک رو😅ولی دوستدارم بدونم رفتین مرکز درمانی؟

چی دادن؟چی گفتن؟چی تزریق کردن؟

من همکارم این کارا رو میکرد واسه بیمارا،من میترسیدم و دردشو حس میکردم،بخاطر همین خیلی از حیونا میترسم

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....