2777
2789
عنوان

چنگ زدن گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 41 پست
گربه ندارم خیابونی بود 

ب ی درمانگاه مراجعه کنین کمکتون میکنن

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
گربه ندارم خیابونی بود 

اگه خیابی بوده باید رب ساعت با اب و صابون دستت میشستی بعد بنظرم اورژانسی اگه بتونی همین الان برو واست واکسن بزنن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو داروخونه ،بهت پماد ابنا میدن سرمنم همین بلا اومد ،گفتن کزار نمیخواد بزنی گربه حامله بود من شکم ...

پس واکسن نمیخواد

منم بهش غذا دادم دست میکشیدم سرش یه دفعه بهش برخورد برگشت چنگ انداخت😅

کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده

15 دیقه شست و شو با اب و صابون 

سریعا باید بریم مراکز بهداشت 

شبانه روزی خدمات میدن 

هاری و کزاز باید بزنین 

هاری سه تا دوز طی فواصل مختلف داره 

حتما حتما برین بزنین🤦‍♀️ 

حتی اگه گربه خونگی هم بود برین لطفا 

اینو کسی میگه که همش واکسن خورده🤦‍♀️ 

درد نداره نترسین:|

چه چیزی میتونه افسرده کننده تر از به سادگی زندگی کردن در روز های پشت سر هم باشه؟                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/1690486
اگه خیابی بوده باید رب ساعت با اب و صابون دستت میشستی بعد بنظرم اورژانسی اگه بتونی همین الان برو واس ...

پنج دقیقه بعد شستم

پنج دقیقه بعد شستم

باز برید درمانگاه خیالتون راحت تره احتمال زیاد واکسن هاری و کزاز میزنن بهتون 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
15 دیقه شست و شو با اب و صابون  سریعا باید بریم مراکز بهداشت  شبانه روزی خدمات میدن  ...

الان که دیگه گذشت فردا میرم ممنون از کمکتون

پنج دقیقه بعد شستم

لطفا لطفا لطفا 

حتمااااااااا تاکید میکنم حتمااااااااااااااااااا همین الان اب دستتونه بزارین زمین برین به نزدیک ترین مرکز بهداشت 

چند دقیقه از وقتی که چنگتون زده میگذره؟ 

تو ده سال گذشته کزاز زدین؟ 

گربه ولگرد بود؟ 

چه چیزی میتونه افسرده کننده تر از به سادگی زندگی کردن در روز های پشت سر هم باشه؟                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/1690486
الان که دیگه گذشت فردا میرم ممنون از کمکتون

ای وای 😐 برادر همین الان حیاتیه که برین 🤦‍♀️ 

هاری در 99% موارد کشنده است 

و دو ساعت اول واقعا مهمه که واکسن بهتون بزنن برای همین مراکز بهداشت شبانه روزی در اختیار مردم هستن تا موارد گزش توسط حیوان رو رسیدگی کنن 

حتی کسی که اسب گازش میزنه هم باید بره واکسن بزنه بلافاصله 

شما رو که دیگه گربه چنگ زده 

بازم میل خودتونه ولی امار فوتی دور از جون بالاست