2777
2789
روز اول 30بار + 6 بار استفراغ + کاهش 250 گرم وزن + تب چهل درجه روز دوم 20 بار دفع + 1 بار استفراغ + تب روز سوم 15 بار دفع + 1 بار استفراغ + تب روز چهارم 12 بار دفع +1 بار استفراغ + تب روز پنجم 10 بار دفع روز ششم 6 بار دفع +1 بار استفراغ + تب جزیی + کاهش وزن 550 گرم روز هفتم 8 بار دفع + 1 بار استفراغ + قطع تب روز هشتم 14 بار دفع +1 بار استفراغ + قطع تب روز نهم 3 بار دفع خیلی خیلی ابکی روز دهم تا الان یک بار دفع ابکی
اسم هایی که بابام رو پسرم گذاشته شامل: پسرک خرما فروش. میرفندرسکی. یه شعر هم براش ساخته:یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه پسر خوشگلی بود همونجا نشسته بود از بالا هه هه میکرد از پایین تر تر میکرد اگه گفتی اون کی بود یه پسر خوشگلی بود
جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ میزنه و خیلی بداخلاقه افتضاح باید چ برخوردی بکنم هر کی میاد جلوش داد میزنه
اسم هایی که بابام رو پسرم گذاشته شامل: پسرک خرما فروش. میرفندرسکی. یه شعر هم براش ساخته:یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه پسر خوشگلی بود همونجا نشسته بود از بالا هه هه میکرد از پایین تر تر میکرد اگه گفتی اون کی بود یه پسر خوشگلی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد همه چی بهش دادم خسته شدم دیشب نشستم گرزیه کردم اون روز که این مریض شد من افطار مهمان داشتم تمام کارهامو خود مهمونا کردن تمام خونه بوی اسهال گزرفته بود همه مهمونا هم ویروس کگرفتن دو سه روز تو رختخواب بودن
21 ماهشه
من هر وقت خودمون یا بچه هام مشکل اینطوری پیدا میکنیم سریع عسل خوب با آبلیموی تازه رو شربت میکنم ...سریع خوب میشیم...همین پریشب دیدم دل پیچه دارم میگیرم و تهوع داشتم سریع شربت عسل و آبلیمو خوردم...انگار آب رو آتیشه...امتحان کن...خیلی خوبه ها
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
هایدی اینم ادم بخدا
اینم دادم
منکه ادم بزرگم دو هفته میشه تب و اسهال دارم دارم میمیرم الان گریه کردم عفونتم کردم فقط اب خالی ازم میره همه جام درد میکنه ائن طفلی حق داره این ویروس لعنتی معلوم نیست از کجا اومده
آبلیموی طبیعی با عسل خوب بهش دادی؟؟؟امکان نداره !!!چطور خوب نشده...من پدر شوهرم طب سنتی میدونه...اون یادم داده
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
رز جون بچه من تو تعطیلات خرداد اسهال شدید شد و خیلی کم وزن نبات و تو ماهیتابه کوچیک بزار رو گاز مدام هم بزن چون میسوزه هم بزن تا نبات کاملا اب بشه و بعد این که اب شد یه لیوان اب جوش بریز تقریبا ده دقیقه زمان میبره تا اب شه و مرتب بده بچت بخوره سریع خوب میشه بچه من خیلی ضعیف شده بود از بس اسهال داشت ولی هر چی دکتر گفت فایده نداشت چون اشتها نداشت چیزی بخوره ولی این خوبش کرد حتما امتحان کن
پســــــــــــــــــــرم قلـ💙بـم دخــــــــــــــــترم دنیـ💗ام