2777
2789

برای رشدش خوبه من ریدم‌که نیگم ولی از سه سال بهدبعد منتها من از کسی که زل رو مرتب میکیرم بچه اش رشدش فوقالعاده  ولی روی رشدش نسبت بهستش من حقیقتا حس خوبی نکرفتم باید بچه رشد خوب و قد حوبی داشته باشه اندام خوبی داشته باشه . ولی اکر اندامش رشد مثلا بالایی داشته باشه با سنش هم همخونی داشته باشه خاطرم هست تو محله مان پدرم یه معازه ای داشت بعد ازدواج خالی بود رفتم باز کردم یه خانمی بسیار. زیبا بود قد بلند چهار شونه چشمهای زیبا داشت وقتی از کوچه شون بیرون میکمد تمام کسبه دم در میایستادن بعد حتی دوست من که کارگرم بود علتش این بود که ایشون نگاه باز شده بود با نگاه همه رو به سوی خودش جلب میکرد ولی من وفا داری رو ازش دیده بودم نسبت به شوهرش خب این خانم مثلا وقتی۱۳سالش بوده اندام دختر بالغ ۲۰ ساله رو داشته ولی یه دختر ۱۳ ساله که رشد عقلی اون سرجاشه کانون توجه بوده شما خودتون شدایطش رو درک کنید ژل رویال یه بچه رو اگر مستمر پیدا کنه مبتونه نا به اکن نقطه برسونه ولی شما با این اگاهی که من میدم بهتون نمیتونید به فرزندتون اکاهی بدید پریشب قوای ایمنی یه پسر سه ساله ضعیف بود بنابراین من به مادر بچه گفتم این کار و بکنه امروز به شما این اخطار و میدم من پیشنهاد دز پایین رو میدم هر چه که تعیین کردن معمولا عسل فروش ها میدونن ولی پایین چون موردی که میگم مهمه