با جاریم تو یه ساختمانی من بالام اون پایین،پایین مال پدرشوهرمه که فعلا اونا میشینن یه یه سالی هس که مام بالا رو ساختیم و اومدیم قرار بود یکی در میان پایین راهرو ورودی رو تمیز کنیم الان پسرش ۱ ماهشه یعنی ده ماه هس باردار و بچه داره از دو ماه قبلش که ما اومدیم شاید اگه ۱۰۰ بار من تمیز کرده باشم ۲۰ بار اون خوب منم آدمم کارم زیاده تازه باید از بالا جارو کنم تا ورودی خیلی میشه امشب پدرشوهرم خونه ما بود حرف افتاد گفتم من دیگه دست نمیزنم به پایین خسته شدم هی سو استفاده میکنه ازم برگشت گف تو به درد نخوری اون بچه کوچیک داره بخدا همش ۶ میرم نیس بچه همش خوابه دیگه ۱۰ دیقه وقت هم نمیبره
دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه اینجوریه همه بچه کوچیک دارن و ۱۰ دقیقه وقت ندارن ک زندگی نمیتونن بکنن
حالا بچه مریض باشه یا چیزی حرفی
اون بچه نمیخوابه ؟
هوووف
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥