2777
2789
عنوان

بیاین پدر شوهرم با خاک یکسانم کرد آخه حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 38 پست
بحث یه بار دو بار نیس کلا یه مدته شده وظیفه من

میدونی تنها راهت چیه؟ اینه ک دیگه کلا راه پله رو تمیزنکنی بگو همسرت تمیز کنه هفته ای یکباره دیگه 

اونجوری برادرشوهرتم مجبورمیسه تمیز کنه خودش 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوتا از برادرشوهرام خونه هاشون تو یه ساختمون بود اخرش یکیشون طلاق گرفت اون یکی هم با پدرشوهرم و ...

من با بچه کوچیک روزی دو بار میرم گفتار درمانی بعد میام کلی کار خونه و ماساژ و تمرین حالا باید جای پاهای اینارو تمیز کنم مگه من گفتم بزاد

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

خب شما چکار ب جلوی خونه اون دارین بزار آشغال تلمبار شه

چیزی ب پدرهمسرت نگفتی؟ 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
من با بچه کوچیک روزی دو بار میرم گفتار درمانی بعد میام کلی کار خونه و ماساژ و تمرین حالا باید جای پا ...

شما حق داری اصلا نه وظیفه ی شماست نه جاریت  جفتتون بچه‌ کوچک دارید بسپرید بع آقایون 

خب شما چکار ب جلوی خونه اون دارین بزار آشغال تلمبار شه چیزی ب پدرهمسرت نگفتی؟ 

کلی حرف بارم کرد شوهرم مثل جارو واستاد نگا کرد منم اومدم اتاق دیگه بیرون نرفتم بعدم من به شوهرم میگفتم اونم طی حرفی یکم وسیله بود گف بزارم پایین گفتم بزار دیگه اونجا که کثیفه از دهنم پرید گفتم قسم خوردم دیگه دست نزنم پدرش شنید

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
کلی حرف بارم کرد شوهرم مثل جارو واستاد نگا کرد منم اومدم اتاق دیگه بیرون نرفتم بعدم من به شوهرم میگف ...

ایندوره هر کی بیشتر خودشو بگیره و بلانسبتت شارلاتان تر باشه عزیزتره

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

سرچیا دعوا میکنید دعوای خاله زنکی همش توی ذهنم میچرخه واقعا ارزشش رو داشت وقتی ادم سرش به چیزای مهم مشعول باشه وقت نمیکنه به این چیزای بی ارزش فکر کنه شما واسه یه جارو اینجوری میکنی دراینده قراره خیلی اتفاقا واسه ادم بیفته به این چیزای بی ارزش فکر نکن