۵ سال پیش بهش یه کفش نوزاد و پستونک دادم با نامه که بابابی من دارم میام و اینا ایده ای واسه این ...
خیلی عالیه ...ولی تو خلوت خودتون این کارها رو بکنید . مخصوصا جلوی خانواده همسر اینکارها رو نکنید ....جلوی اونا یه کادو بهش بده ولی قبل یا بعد از مهمونی تو خلوت خودتون سورپرایزش کن ، خیلی هم قشنگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم به نظر من قبل رفتن به مهمونی جلوی در یه باکس خوشگل تهیه کن یه دست لباس نوزادی با یه جفت پاپوش و یه نامه ک بابایی من دارم میام و......بهش بده قبل اینک برین اینجوری هم خوشحال میشه هم شبتون ساخته میشه اونجا هم رفتین به همه بگین اگ دوست داشتی تو جمع هم یه کادوی دیگ بهش بده اینم نظر منه ببخشید دیگ
☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻