2777
2789
عنوان

کادو دادن بی بی چک روز مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 38 پست
از این کیک جدیدا هست زیر فوندانت نوشته می‌نویسن  از اونا سفارش بده بگو بنویسن بابایی من دارم م ...

چه ایده خوبییییی

الهی...این بنده چه  داند که چه  می‌باید جُست؛ داننده تویی ،هرآنچه دانی ،آن ده...
۵ سال پیش بهش یه کفش نوزاد و پستونک دادم با نامه که بابابی من دارم میام و اینا ایده ای واسه این ...

خیلی عالیه ...ولی تو خلوت خودتون این کارها رو بکنید . مخصوصا جلوی خانواده همسر اینکارها رو نکنید ....جلوی اونا یه کادو بهش بده  ولی قبل یا بعد از مهمونی تو خلوت خودتون سورپرایزش کن ، خیلی هم قشنگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ سال پیش بهش یه کفش نوزاد و پستونک دادم با نامه که بابابی من دارم میام و اینا ایده ای واسه این ...

ایده ی خوبیه عزیزم 🥹

انشالله بسلامت دستت بگیری ❤️

برای منم دعا کن باردار بشم 🫠🤲

ایده ی خوبیه عزیزم 🥹 انشالله بسلامت دستت بگیری ❤️ برای منم دعا کن باردار بشم 🫠🤲

ان شاءالله زوووود زووود باردار میشی من این ماه نماز استغاثه به حضرت زهرا خوندم و چله زیارت عاشورا و حدیث کسا برداشتم . 

الهی هرکی بچه میخواد دامنش به زودی سبز بشه

منم از پارسال که سقط کردم دیگه باردار نشده بودم

الهی...این بنده چه  داند که چه  می‌باید جُست؛ داننده تویی ،هرآنچه دانی ،آن ده...
ان شاءالله زوووود زووود باردار میشی من این ماه نماز استغاسه به حضرت زهرا خوندم و چله زیارت عاشورا و ...

مرسی عزیزممم😍😍❤️

منم سقط داشتم یه سال پیش دیگ از اون ب بعد بچه دار نشدم 🫠🥲

مرسی عزیزممم😍😍❤️ منم سقط داشتم یه سال پیش دیگ از اون ب بعد بچه دار نشدم 🫠🥲

الهی زود زود بیای تاپیک‌ بارداری بزنی 😘😘

الهی زود زود بیای تاپیک‌ بارداری بزنی 😘😘

سلام عزیزم به نظر من قبل رفتن به مهمونی جلوی در یه باکس خوشگل تهیه کن یه دست لباس نوزادی با یه جفت پاپوش و یه نامه ک بابایی من دارم میام و......بهش بده قبل اینک برین اینجوری هم خوشحال میشه هم شبتون ساخته میشه اونجا هم رفتین به همه بگین اگ دوست داشتی تو جمع هم یه کادوی دیگ بهش بده اینم نظر منه ببخشید دیگ 

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
سلام عزیزم به نظر من قبل رفتن به مهمونی جلوی در یه باکس خوشگل تهیه کن یه دست لباس نوزادی با یه جفت پ ...

ممنون عزیزم که راهنمایی کردی مهربون ❤️❤️