2777
2789
عنوان

کادو دادن بی بی چک روز مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرمن تنهایی بگین کار خوبی نیست

اینم حرفیه یهو دیدی جو‌گیر شد واکنشش خوب نبود همه یادشون میمونه برا اون بچه تعریف میکنن 

البته اگه شوهرت پایه باشه ک خوبه کلا

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

به نظر من تو جمع بهش نده ، قبل از اینکه بری تو خونه خودتون بهش بده ....درسته ممکنه خانواده اش خوشحال بشن ولی خودت رو سر زبان‌ها ننداز ، از تنگ‌نظر ها دوری کن ....حسود تو هر فامیلی هست ...خوشی هات رو جار نزن ...

مبارکت باشه عزیزم

به سلامتی

بچه ها حالا منظورم بی بی چک تنهایی نبود .

اصلا میتونم بی بی چک نذارم

ازمایشم یا وسایل بچه و... . بیشتر منظورم این بود تو جمع باشه ناراحت نشه یه وقت . 

الهی...این بنده چه  داند که چه  می‌باید جُست؛ داننده تویی ،هرآنچه دانی ،آن ده...

حالا بعدا تو خلوت خودتون بده. یادمه پارسال یه خانمی تاپیک زده بود برای شوهرش تولد گرفته بود بعد بی بی چک مثبت رو تو چند تا پلاستیک گذاشت و داخل کیک گذاشت که شوهرش کیک رو برید ببینه و سورپرایز بشع ، حالا بعدش ناراحت بود که چرا مادرشوهر ش اینا کیک رو نخوردن مگه کیک کثیف بود؟ بی بی چک که تو پلاستیک بود هر چی کاربران گفتند کارت زشت و تهوع اور بود اصلا قبول نمیکرد

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
به نظر من تو جمع بهش نده ، قبل از اینکه بری تو خونه خودتون بهش بده ....درسته ممکنه خانواده اش خوشحال ...

چشم ممنون . 

الهی...این بنده چه  داند که چه  می‌باید جُست؛ داننده تویی ،هرآنچه دانی ،آن ده...

تو جمع مثل همیشا بهش کادو بده..

بی بی چک و بزار رو کنسولی... تختی جایی که میایید خونه همسرت ببیته و سورپرایز بشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بستگی ب شوهرت داره  مثلن من شوهرمو اینجوری سوپرایز کنم از ذوق اشک میریزه ک داره بابا میشه:)🥲❤ ...

۵ سال پیش بهش یه کفش نوزاد و پستونک دادم با نامه که بابابی من دارم میام و اینا

ایده ای واسه این یکی ندارم

میخواستم  جواب ازمایشم رو تو بادکنک بذارم و کادو روز مرد بهش بدم

حالا بعدا تو خلوت خودتون بده. یادمه پارسال یه خانمی تاپیک زده بود برای شوهرش تولد گرفته بود بعد بی ب ...

آره خب کارش خیلی اشتباه بوده حالا آزمایشو گذاشته بود یه چیزی

۵ سال پیش بهش یه کفش نوزاد و پستونک دادم با نامه که بابابی من دارم میام و اینا ایده ای واسه این ...

از این کیک جدیدا هست زیر فوندانت نوشته می‌نویسن 

از اونا سفارش بده بگو بنویسن بابایی من دارم میام یه همچین چیزی 

هزارمین کاربری 😬😬😬