دستتو بالش خالی بود حالا من نظرم اینه براش ی جفت جوراب بخرم سوپزایزش کنم میگم عیب نداره ولی هرچی بخام بخرم پول داشته باشه میده خدایی فقط شانس من دستو بالش خالی بود منم ازش نخاستم حالا میخام سوپرایزش کنم
ی ایده دارم واس سوپرایزش شمام اگه ایده قشنگتری داشتید بگید تازه با گوشی از عکس العملش فیلم بگیرم یادگاری
میخام مثلا ی برگه بزارم تو جعبه مثل جعبه انگشتر یکم بزرگ تر تو برگه بنویسم عزیزم روزت مبارک و مثلا با ی شهر عاشقانه بعد برگه رو بزارم تو پاک و پایین برگه بنویسم عزیزم کادو رو از داخل کشو میز تلوزیون بردار بعد دوباره داخل میر کشو تلوزیون ی جعبه دیگه و ی شعر عاشقانه دیگه و بعد دوباره تو پایین برگه بنویسم عزیزم ب کادوت نزدیک شدی بعد مثلا بنویسم ده قدم ب چپ و مثلا ی جای دیگه بزارم جعبه رو و دوباره همین روش و بزنم بعد س بار ب قول خودم اسکل کردن 😂برسونمش ب کادوش درشو باز کنه کادوشو ببینه مطمعنم خیلی تشکرمیکنه چون اون اصلا از من توقع کادو نداره با از این شکلاتا و ابنبات و اینا بچه ها اینم بگم اگه تونستم وسعم کشید براش لباس زیر هم میخرم حالا شما نظر بدید چکار کنم میخام اینکارو کنم بلکه یاد بگیره اخه اصلا بلد نیس سوپرایز کردنو تو این فازا نیس 😂 البته بهش حق میدم چون خیلی سرش شلوغه و فکرش خیلی درگیر و دستو بالشم خالیه مخصوصا تو این روزا