2777
2789

رو گاز هم میشه

زیرش سیب زمینی بزار مثل ته دیگ ماکارانی 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پسره من عاشق لازانیاس اما من همیشه تنبلیم میشد و کم درست میکردم.اره فر میخپاد ولی به مدلش رو الان بهت میگم خیلی راحته و خوشمزه تره.پسرم از وقتی اینجوری میپزم خیلی بیشتر دوس داره خودمم راحتتر شدم خیلی اسونه الان بهت یاد میدم

یاشاسین آذربایجان💓✌

لازانیا غذای محبوب دهه ی ۷۰ بود 

البته الان هم طرفدارهای خودش رو داره اما اونقدر غذاهای خوشمزه با پنیر پیتزا هست که لازانیا اونقدرا هم محبوب نیست 

اما اگر دوستش دارید توی سس بشامل حتما چند قاشق سس مایونز هم بزنید ، اون موقع خیلی مزه ش عالی میشه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

مایع ماکارانی درست کنین لایه لایه بین ورقه های لازانیا بچینین بین لایه ها هم پنیر پیتزا و سس بشامل بریزید که دستور کاملش تو گوگل هست 

ماکروفر هم نمیخواد تو فر ، تستر، سرخ کن بدون روغن و حتی توی دیگ روی گاز درست میشه

توی فر و روی گاز

دقیقا مثل ماکارونی فقط لایه لایه

لایه اخر اول سس بشامل و بعد پنیرپیتزا بریز

سس بشامل هم یه قاشق آرد رو توی یه لیوان شیر حل کن و بزار روی گاز تا جوش بیاد و خاموش کن. یه ذره کره هم بریز

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ببین توی تابه ی بزرگ عین مواد ماکارونی رو درست کن توش قارچ هم بزن خوشمزه میشه بعد که عین مواد ماکارونی رو دزست کردی و جا افتاد.یه بسته لازانیا رو تیکه تیکه کن و همینجوری بنداز تو مواد .تو مواد زیر و رو کن و هم بزن.

بعد سس بشامل .همون مخلوط ارد و کره و شیر که قوام دادی بریز روش و بعد کمی پنیر بپاش روش  و یکم اب بریز کنارای ماهی تابه دره ماهی تابه رو بزار و بپزه.عالی میشه.راحت و خوشمزه.

یاشاسین آذربایجان💓✌

لازانیا غذای محبوب دهه ی ۷۰ بود  البته الان هم طرفدارهای خودش رو داره اما اونقدر غذاهای خوشمزه ...

یعنی وقتی سس کمی سرد شد سس بزنیم یاهمون موقع که روی حرارته 

سس بشامل باید روی کل موادوبگیره؟

گذاشتم 🌹

اره دقیقا منم منتظر همین بودم😄 دقیقا دوستم هم همین روش رو به من پیشنهاد داد خیلیم تعریفشو کرد که هم طعمش عالی میشه هم سریع آماده میشه😍

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...