2777
2789

ممنون میشم نظرات و تجربیات خودتون رو باهام درمیون بذارید . 

کلا چه توصیه ای دارید برای کسی که میخواد بچه دار بشه؟

چه کارهایی رو باید قبلش حتما انجام داد؟

اعصااااااااااااااااااااااااااااب فولادین

پووووووووووووووووووول زیاد

کمک

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباط خوب بین زوج 

سلامت جسمی

سلامت روانی

آگاهی از رفتار کودک وتربیت فرزند

مستقل بورن از لحاظ مالی و فکری 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

از منی ک تو خوانواده ایی بزرگ شدم ک یدبختی ازش میاره و بچه ی پدر مادریی شدم ک تا الان رنگ ارامش رو ندیدم اول بگم نگ رابطتت با شوهرت خوب باش ب بکر باش اگه میتوتی ایندشو تامین کنی از هر لحاظ اگ میتونی حسرت تو دلش نیازیی اگ ارامش براش بزاریی ب دنیا بیار

رفاه نسبی مالی و آگاهی کامل مادر از نحوه تربیت فرزند ، رشد روانی ، تربیت شخصیتی کودک و...

و اینکه مادر از لحاظ روانی سالم باشه یه مادر شاااد و پرانرژی که انعطاف پذیری بسیار بالایی در برابر رفتارهای ضد و نقیض کودکش داره یه روحیه ی بسیار قوی که زمانی که بسیااار خشمگینی باید کاملااا رو خشمت سرپوش بذاری و با ملایمت کامل با بچه رفتار کنی تا بچه از لحاظ روانی سالم بمونه . 

پروازی ام . زنده باد کاپیتان و بچه ها ❤️۶۵۰❤️

این آگاهی کامل رو چطور باید کسب کرد ؟ کتاب خاصی رو می شناسید؟

بله عزیزم. کتابهای زیادی در رابطه به تربیت کودک هست که باید مطالعه کرد ولی توصیه ام اینه قبلش رو خودتون کار کنید کتابهای زیادی در مورد روانشناسی و خودشناسی هست که به کمکشون میتونید  روحتون رو از ناخالصی پاک کنید و یه مادر شایسته باشید اگه روانتون سالم باشه قدم بزرگی در تربیت صحیح کودک برداشتید

پروازی ام . زنده باد کاپیتان و بچه ها ❤️۶۵۰❤️

بله عزیزم. کتابهای زیادی در رابطه به تربیت کودک هست که باید مطالعه کرد ولی توصیه ام اینه قبلش رو خود ...

اهل کتاب و مطالعه هستم و به کتاب های روان شناسی هم علاقه زیادی دارم

ممنون میشم کتاب های مد نظرتون رو معرفی کنید

این آگاهی کامل رو چطور باید کسب کرد ؟ کتاب خاصی رو می شناسید؟

گلم تاپیک منو بخون خیلی به دردت میخوره 

برات صلوات فرستادم ان شاالله بسلامتی باردار بشی و  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه دقیق انجام بدی نتیجه صد در صدی میگیری . 

دوستم پسر داره من دختر اون تو بارداریش بیشتر انجام داد و دقیق تر .. دختر من هرجا میرم ازش عکس میگیرن میگن وای چقدر قشنگه .. ولی وقتی با پسر دوستم هست همه توجه ها به اونه از دختر من خیلی قشنگتره 

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-بشه-بدو-بیا&postId=308706153

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اهل کتاب و مطالعه هستم و به کتاب های روان شناسی هم علاقه زیادی دارم ممنون میشم کتاب های مد نظرتو ...

حتما عزیزم 

کتابهای روانشناسی و خودشناسی 

کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه ها

کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

روانشناسی عزت نفس نوشته ناتانائیل براندن

تله شادمانی

تصمیم گرفتم خودم باشم

اینا خیلی کتابهای مفیدی هستند

درزمینه روانشناسی کودک

شادترین کودک محله

مادر کافی

کودک ، خانواده، انسان