2777
2789

خیلی تنهام فک کنین یه شوهر هم داشته باشی که  نتونی از حرفات بهش بگی هییییییی ای کاش فردا بنویسن انا لله و انا الیه راجعون در‌گذشت

نمیبخشم شوهرمو هرگز به امید خوشبختی تمام دختران سرزمینم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد درکت کردم دقیقا شوهر منم کلا متضاد منه هیچ کدوم از حرفامو نمیتونه درک یا هضم کنه کلا اختلاف نظر داریم دور و برمم کسیو ندارم ن دوستی ن فامیلی ک باهاش درد و دل کنم همشو میریزم تو خودم 

هعی روزگار

خدا بداند کافیست❤️
خیلی دوربرمون پر از آدمه ولی کو درک کو کسی قضاوت نکنه ای کاش یه رفیقی داشتم دلم که میگرف فقط بهش زنگ ...

ببخشید اون دوستتون هم احتمالا درد دلای خودشو داشت

اگه خیلی تحت فشاری یه چند جلسه با روانشناس یا مشاور تلفنی مثل ۱۴۸۰ حرف بزن

خیلی بهتره

دختر کبریت فروش بیا بغلم😢😢😔

گآهی وقتا اینقدر بعض خوردم تو تنهایی هام فقط یه شونه میخاستم گاهی اوقات فقط یه بغل آرومم می‌کرد اونایی که مجردن امیدی دارن به آینده 

یه شوهری دارم ناراحتیمو میبینه به کیرش نیست اینقدر بهش خوبی کردم بهش حتی یه بار جبران نکرده حیف جایی رو ندارم برم یا نه میزاشتم میرفتم تا بفهمه رفتن رو بلدم

چقد درکت کردم دقیقا شوهر منم کلا متضاد منه هیچ کدوم از حرفامو نمیتونه درک یا هضم کنه کلا اختلاف نظر ...

هییییییی میدونی ما خیلی مهربونیم شديد ای کاش پشتوانه ای می‌داشتم چنان سیلی بهش میزدم تمام احساستی که داشتم رو خفه کرد سرش خالی میکردم 

هییییییی میدونی ما خیلی مهربونیم شديد ای کاش پشتوانه ای می‌داشتم چنان سیلی بهش میزدم تمام احساستی که ...

دقیقا عین منی منم کسیو جز خود این آقا ندارم و مجبورم ب تحمل

خدا بداند کافیست❤️