2777
2789
عنوان

دردشدید واژن و ترشح😭😭😭

120 بازدید | 11 پست

خانوما دارم از درد میمیرم از دیشب درد شدید واژن دارم جوری که راحت رفتن و بلند شدن برام عذاب شده شما این دردارو نداشتین؟من فکر میکردم طبیعیه درد و تیر کشیدن واژن،،،بعد چنددقیقه پیش حس کردم شلوارم خیس شده اب ازم خارج شد ک فقط با خیس شدن شلوارم متوجهش شدم،رفتم سرویس چسبنده نبود مثل اب بود ولی رنگش شبیه اب نبود سفید بود مثل شیر اما ن به غلظت شیر،خیلی میترسم بنظرتون ممکنه کیسه آبم باشه؟؟یا ترشحه؟از اول بارداری ترشح داشتم ولی معمولا اینقدر ابکی نبودن چندروزه این ترشح ابکی رو دارم ولی توجه نکردم تا الان ک واژنم خیلی درد میکنه،ولی تکونای بچم خوبه و همش داره تکون میخوره

نمیخوام بترسونمت ولی اره ممکنه از کیسه آبت باشه باید سونو بدی 

هفته چندمه؟

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیری پیش دکتر ؟

از بستری شدن میترسم،فشارخون دارم تا الان دوبار بستریم کردن میترسم این وقت شب برم بگن باید بستری شی فردا سونو بدی،از طرفیم اینقدر بداخلاقن میگم الکی میرم چیزی نیست طبیعیه فقط الکی اعصاب خودمو باهاشون بهم میریزم

ببین ماه هفت باشی خطرناک نیست نهایت سر میشی

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
سه روز دیگه ۳۶ هفتم تکمیل میشه😭چهار هفته دیگه دارم

دختر من ۳۷بدنیا آمد ۳کیلو بود به خواست خودم چون شدید معده درد وتنگی نفس داشتم حالا چی میشه جوری گریه می‌کنی انگار  بچه ۴ ماهشه...نهایت سز میشی فقط برو بیمارستان که اگه کیسه آبته بچه تو خشکی نیافته

ماه نهمم😓

اصلا نترس

دختر من ۳۷بدنیا آمد ۳کیلو بود به خواست خودم چون شدید معده درد وتنگی نفس داشتم حالا چی میشه جوری گریه ...

چجوری به اختیار خودت زایمان کردی؟به من گفت دهانه رحمت باز شده فعلا استراحت کن هفتت بره بالاتر😓

چجوری به اختیار خودت زایمان کردی؟به من گفت دهانه رحمت باز شده فعلا استراحت کن هفتت بره بالاتر😓

خودم گفتم خانم دکتر دارم میمیرم درش بیار گفت هفته بعد بیا تا ریه ش برسه