2777
2789
عنوان

نخبه دارید دور و برتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 51 پست
پس الگوی خوبی داشته تو فامیل منم عاشق ریاضیم،نمره خیلی بهتری نسبت به درسای عمومی میگیرم ازش میدونی ...

اره عزیزم منم عاشق ریاضی ام ریاضی ام از همه درس هام بهتر بود دوران مدرسه به همه بچه ها کمک میکردم 

اره خیلی شیرینه عاشقش میشی اگر ادامه بدی

یکی از دوستام مدال نقره المپیاد شیمی داره الان هم دانشجوی دانشگاه پزشکی تهرانه واقعا خیلی باحاله و ا ...

روزی چند ساعت میخوندن

چطور بدون خستگی میخونن و خودشونو عادت میدن به درس

به هر حال شما باهاشون معاشرت داشتید دیگه

راز موفقیتی،صحبتی،نکته بدرد بخوری چیزی از درسخون بودنشون نگفتن بهتون؟😅

evolving=درحال تکامل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی چند ساعت میخوندن چطور بدون خستگی میخونن و خودشونو عادت میدن به درس به هر حال شما باهاشون معاش ...

روزی ۱۰ ساعت رو حتما میخوندن هرچقدر بیشتر

به جز اونی که مدال طلا داشت و از کنکور معاف شد بقیه بیشتر تاکید داشتن روی تحلیل تست و آزمون های قلم چی رو شرکت می‌کردند 

روزی ۳۰۰ تا تست هم میزدن 

پسر دایی من سال یازدهم پدر و مادرش طلاق گرفتن روحیه اش خیلی داغون شد سال یازدهم اصلا درس نخوند برای همین دوازدهم خیلی جدی شروع کرد خوندن در کنار درس های تخصصی روزی حتما یک ساعت عمومی ها رو هم میخوند و گفت دو هفته تعطیلی عید خیلی موثر بود و درس های دهم و یازدهم رو جمع بندی کرد 

من خودم واقعا نمیدونم چطور بدون خستگی زیاد درس میخوندن ولی به نظرم هدفشون خیلی تاثیر گذار بود 

چطور؟درگیر حاشیه شد ؟

کلا سال کنکور افسردگی گرفت انگیزش رو از دست داد

سالی بود که کرونا اومد مدارس تعطیل شد

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
آره دقیقا هوش مهمه ولی تلاش بیشتر موثره البته چون خودم کنکوریم راجع به کنکور حرف میزنم بالفرض یه ن ...

دقیقا

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
کلا سال کنکور افسردگی گرفت انگیزش رو از دست داد سالی بود که کرونا اومد مدارس تعطیل شد

من درسم خیلی خوب بود یازدهم بودم کرونا اومد اصلا نتونستم مجازی چیزی یاد بگیرم،همون سالم افسردگی گرفتم دیگه افتادم عقب تا امسال که دارم میخونم

بعد دانشگاه الان چی میخونه؟

evolving=درحال تکامل

یه آدم باهوش با بالاترین آی کیو 

غیر ممکنه با صفر ساعت مطالعه و تست نزدن کنکو. قبول شه

چون باهوشه و ژنش خوبه باید بشه ولی قاعدتا نمیشه پس تلاش حرف اولو میزنه

evolving=درحال تکامل