2777
2789
عنوان

نخبه دارید دور و برتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یکیشون فوق العاده نخبه ولی قدر خودش رو سال کنکور ندونست و به اون چیزی که حقش بود نرسید یکیش مه ...

رشته های خوب که رفتن چطور میگید به اونی که حقشون بوده نرسیدن

evolving=درحال تکامل

پسر خواهرشوهرم‌. رتبه ده کنکور شد. زبانش عالی. المپیاد دانشجویی تو دنیا مقام آورده.  از بچگی هم سرش تو کتاب بوده‌ . کتابایی که ما اسمشونم به گوشمون نخورده‌. گوشی هم براش خریدن فقط سرچ عدمی داره. حتی یک ثانیه زمانش بدون برنامه ریزی و با تلف کردن وقت نیست. تو هررشته ای اطلاعات داره. خوشم میگه من خیلی کم کاری کردم علمی خیلی کمه 

و من همچنان که با سر تایید میکنم حرفشو و میگم باید تلاش کنه دارم توی نینی سایت همزمان زیر تایپیک دعوای مادرشوهر و عروس نظر مینویسم😅😅😅

مطمئنی فقط دوساعت خونده؟چون بعضی ازین درس خونا میگن نمیخونیم خیلی کم خوندیم ولی قبول میشن به هر حال ...

بله کاملاااا مطمعنم دو ساعت خونده 

۲۴ساعته با ما بود و بگم اوکی گوشیش دستش بوده،همونم نه 

فقط طراحی میکرد اون دو روز رو 

از موفقیت در حال حاضرشم مشخصه که چه قدر نخبه هست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بله تمام وقتش یا کتاب میخونه یا فیلم میبینه کتاب ترجمه میکنه معدلش هم الف هست سه ساله هم کارشناسی میگیره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

رشته های خوب که رفتن چطور میگید به اونی که حقشون بوده نرسیدن

نه عزیزم درباره سه نفر صحبت کردم

نفر اولی که دربارش توضیح دادم به حقش نرسید

اون دوتا که به جاهای خوب رسیدن خداروشکر

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
راز موفقیتش چیه؟😅

از بچه گی همش ریاضی کار میکرد ابتدایی تا دبیرستان نفر اول ریاضی تو مدرسه ها میشد خیلی استعدادش رو داره به عموی کوچیکم رفته اونم نخبه ریاضی هست مهاجرت کرده رفته امریکا 

باشه  کلی اگه هوشت خوب نباشه نمیشه

اتفاقا اراده و پشتکار خیلی خیلی مهمتره‌‌..‌.

ادم دیدم با هوش معمولی ولی انقدر درسخون بود یه سر و گردن از ادمای باهوش اطرافش موفق تره

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
پسر خواهرشوهرم‌. رتبه ده کنکور شد. زبانش عالی. المپیاد دانشجویی تو دنیا مقام آورده.  از بچگی هم ...

یه استاد ریاضیم من داشتم میگفت یه خواهرش دکتره خودش و داداشش مهندس خواهر زادشم المپیادی

کل فیزیک و زیستو بسته گذاشته کنار

کتاب زبان اصلی میخونه

میگه سوالایی میپرسه که من و همکارام گاهی اوقات میمونیم

درصورتی که استاد ریاضیمونم رتبه خیلی خوب آورده بوده و دانشگاه برتر درس خونده بوده

ولی به جوی که آدم توش هست هم میتونه ربط داشته باشه

evolving=درحال تکامل
از بچه گی همش ریاضی کار میکرد ابتدایی تا دبیرستان نفر اول ریاضی تو مدرسه ها میشد خیلی استعدادش رو دا ...

پس الگوی خوبی داشته تو فامیل

منم عاشق ریاضیم،نمره خیلی بهتری نسبت به درسای عمومی میگیرم ازش میدونی خیلی درس شیرینیه،آدم غرقش میشه

evolving=درحال تکامل
اتفاقا اراده و پشتکار خیلی خیلی مهمتره‌‌..‌. ادم دیدم با هوش معمولی ولی انقدر درسخون بود یه سر و گر ...

آره دقیقا هوش مهمه ولی تلاش بیشتر موثره

البته چون خودم کنکوریم راجع به کنکور حرف میزنم

بالفرض یه نفر بشینه ۱۰۰۰تا تست ریاضی بزنه تحلیل کنه که معمولا سوالای کنکور چارچوب مشخص داره ربطی به هوش نداره که فقط باید بشینی بخونی ،تست بزنی البته درست بخونی نه کتاب جلوی آدم باشه و فکر هزار جا بره

evolving=درحال تکامل

یکی از دوستام مدال نقره المپیاد شیمی داره الان هم دانشجوی دانشگاه پزشکی تهرانه واقعا خیلی باحاله و اطلاعاتش بالاس 

یکی دیگه هم مدال طلا المپیاد جهانی زیست رو داره 

کلا وقتشون رو با درس خوندن پر میکردن هردو عشق درس داشتن 

یکی دیگه هم پسرداییم هست که توی ۶ ماه دندانپزشکی قبول شد