2777
2789
عنوان

نخبه دارید دور و برتون؟

2257 بازدید | 51 پست

دوست دارم یکی مثل اونا باشم چطوری میشه نخبه میشن،مثلا درسایی که شاید خیلی علاقه ندارنو میخونن

و تمام وقتشونو با درس خوندن پر میکنن

evolving=درحال تکامل

بله 

چطوری نمیدونم به نظرم ذاتی هست واقعا 

اصلا عجیببببن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم 

خیلی کتاب میخوند

دوران تحصیلش تفریح دیگه ای نداشت ؛الانم سرش شلوغه ولی باز بهتره

عشق کتاب خوندنه ؛کاریش ندااشته باشن از پشت میز نمیاد اینور ؛من خودمم کتاب دوست دارم ولی اکثرا کتابای غیر علمی 

برای نخبه بودن فقط تلاش و درسخون بودن

بله  چطوری نمیدونم به نظرم ذاتی هست واقعا  اصلا عجیببببن

ما آدما که ربات نیستیم یه موقعایی ممکنه کم بیاریم

ولی نمیدونم چطور کشش دارن مث بنز میخونن

evolving=درحال تکامل

اره

یکیشون فوق العاده نخبه ولی قدر خودش رو سال کنکور ندونست و به اون چیزی که حقش بود نرسید

یکیش مهندسی مکانیک دانشگاه شریف میخونه داره مهاجرت میکنه

یکی دیگشونم که خیلی باهوشه دانشجوی دندونه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
ما آدما که ربات نیستیم یه موقعایی ممکنه کم بیاریم ولی نمیدونم چطور کشش دارن مث بنز میخونن

جدا از اینا 

اونایی که اطراف من هستن زمان کمی رو صرف خوندن میکنن 

یادمه یکی از بچه های دانشگاه امتحان سختتتتت درس سختتتتت همه ما دو روز درگیرش بودیم 

و اون توی دوساعت تمومش کرد و کامل گرفت!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

شوهرم  خیلی کتاب میخوند دوران تحصیلش تفریح دیگه ای نداشت ؛الانم سرش شلوغه ولی باز بهتره عشق ...

آره عادت کنی به درس دیگه تمومه ولی رسانه ها کارمونو سخت کردن،درس میخونما ولی اونقدر که میخوام زیاد باشه نه

خسته میشم

یه امروز نخوندم خیلی عذاب وجدان دارم

evolving=درحال تکامل
جدا از اینا  اونایی که اطراف من هستن زمان کمی رو صرف خوندن میکنن  یادمه یکی از بچه های د ...

مطمئنی فقط دوساعت خونده؟چون بعضی ازین درس خونا میگن نمیخونیم خیلی کم خوندیم ولی قبول میشن

به هر حال تدریس فقط میره تو حافظه کوتاه مدت

باید به قدری درس خونده شه که تو حافظه بلند مدت بره و تثبیت بشه

evolving=درحال تکامل