2777
2789

باید همرنگ پوست باشه یا روشنتر ؟ 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

روشنتر

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید روشن تر از پوستت باشه 

ممنون ❤️

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

یکی دو درجه روشن تر

اگه از رنگ پوست خیلی روشن باشه زیرچشمو بیشتر تیره نشون میده

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
یکی دو درجه روشن تر اگه از رنگ پوست خیلی روشن باشه زیرچشمو بیشتر تیره نشون میده

رنگ پوستم گندمی روشنه .بین دو تا رنگ نمی‌دونم کدوم انتخاب کنم .یکیش دقیقا همرنگه اون یکی روشن تره

رنگ پوستم گندمی روشنه .بین دو تا رنگ نمی‌دونم کدوم انتخاب کنم .یکیش دقیقا همرنگه اون یکی روشن تره

اگه زیر چشمت تیره تر از بقیه قسمتای صورتته روشن تره رو بگیری بهتره

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
اگه زیر چشمت تیره تر از بقیه قسمتای صورتته روشن تره رو بگیری بهتره

مرسی عزیزم 🌹