2777
2789
عنوان

از دست این مرد من دیگ کم آووردم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 76 پست
چ بی ذوقه

همش راه میوفته بعد یهو قفل میکنه ی مدت انقدر خوب شد گفتم خدایا همینطور بمونه تنهاش میزارم دوباره برمیگرده ب همون حالتش

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمینی دوستت داره؟ شوهر من خونش غربی ترین نقطه تهران بود من سمت شرق بعد کارش چند ساعت می موند تو تر ...

چه جالب

منم شرق بودم همسرم غرب

ولی خیلی میومد پیشم. یا منو میاورد این سمتی.

من هفت حوض همسرم ستارخان

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چند سالشه انگار ازدواجش اجباری بوده

۲۳ ن آخه ۶ ۷ سال میخواست منو سر همون بله گفتن هم کلی بدبختی کشید تا بله گفتم

باش حرف بزن خب  توم وقتای که اون هست تو بگو کار دارم مثل خودش رفتار کن تا بفهمه

گفتم ک اصن نیست حرف میزنم خب اثر هم داره مثلا این هفته تا وقتی ک با منه پایه پایست ولی کافیه ک تنهاش بزارم با خانوادش همون لحظه ک رفت پیش ننش ریست میشه

مشکوکه     با این تعریفات انگار ازت فرار میکنه

خب من هی ازش اینو میپرسم میگ دیوونه شدی چرا همچین فکری میکنی

مطمینی دوستت داره؟ شوهر من خونش غربی ترین نقطه تهران بود من سمت شرق بعد کارش چند ساعت می موند تو تر ...

ن دیگ مطمعن نیستم آخه من خودم خیلی دوسش دارم حرکات خودم میبینم و با شوهرم مقایسه میکنم واقعا از ته دلم مطمعن میشم دیگ دوستم نداره