2777
2789

سلام دوستان

میشه لطفا راهنماییم کنین چیکار کنم شوهرم دست برداره از ارتباط گرفتن با فا*گیرا

من خیلی از این چیزا میترسم قبلاً فکر میکرم همش دروغ و دقل بازیه تا اینکه خودم به یکی زنگ زدم ف*ل قهوه بگیرم ( صرفا به این خاطر که بهم اثبات شه همش دروغه وخيالم راحت شه) اما ١٥ دیقه با من حرف زد و همه اطلاعاتش دقیق و درست بود من باور نمی کنم این هم جزئیات فقط توی قهوه مشخص بشه 

الان حتى ترسم بیشتراز قبل شده و مطمئنم ارتباط با این آدما پیامد ای خوبی نداره و من دیگه هرگز نمی رم سمتش

اما شوهرم با همچین آدمی که جدیدا باهاش آشنا شده الان دوست هست و هرکار میکنم انگار قانع نمی شه که حداقل در این رابطه با هاش صحبت نکنه و در زندگمیون رو به روی این آدما و بدتر از اون شیاطین باز نکنه ... و میگه نه این از اون خوباس و انرژیش خوبه و مومنه و به من میگه نماز بخون و فلان (همسرم خ سادس هر کی به جز من هر چی بش میگه رو زود باور میکنه) و اگه من چیزی بگم فوری بهش برمیخوره

انقد بدم میاد که بعضی وقتا حتی به طلاق فکر میکنم

کمکم کنین لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلوم نیس هکتون میکنه یا چی 

وگرنه فا. ل خرافانه

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بگو‌خونمون جنی شده از بس پیش فالگیر بودی اذیتم میکنن

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

مثلاً وقتی با این آقا آشنا شده بود و بهش گفته بود که نیروهای خاصی داره شوهرم ازش خواسته بود که رابطمونو خوب کنه

و واقعا همه چی تغییر کرد در حدی که من که باور نداشتم اما اطرافیان بهم گفتن که یه چیزی شده انگار و من بعدش رفتم سراغ ... قهوه و اون بهم گفت همچین دعايیی هست