2777
2789
عنوان

جنین توی هفته ی ۳۲ چقد باید باشه؟

124 بازدید | 18 پست

خانوما شما چقد بود تو هفته ی ۳۲ جنینتون

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

2200بودبدنیاهم اومد3500بود

عه ۳۲ هفته ۲۲۰۰ بود؟

چند هفته به دنیا اومد؟

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
والا من ۳۱ هفته رفتم ۱۶۰۰ بود گفتن خیییییلی کمه

اره کمه

نگفت چی بخور؟

پسر بزرگم سی هفته دو‌کیلو. و ۳۴هفته سه گیلو و هشتاد بود .

و ۳۸هفته وزن ۳۷۰۰, دنیا اومد.

پسر کوچیکم سی هفته ۱۲۰۰ بود. و ۳۶ هفته وزن ۲۲۵۰دنیا اومد .

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

۳۲هفته و ۵ روز .. وزن ۲کیلو و ۳۰ گرم ، قد ۴۳ ،دور سر ۴۶ 

به دنیا اومد؟ 

۳۲هفته و ۵ روز .. وزن ۲کیلو و ۳۰ گرم ، قد ۴۳ ،دور سر ۴۶ 

دور سر مطمعنی ۴۶ بود؟

پسر من حدود چهار کیلو دنیا اومد دور سرش ۳۵بود

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

پسر بزرگم سی هفته دو‌کیلو. و ۳۴هفته سه گیلو و هشتاد بود . و ۳۸هفته وزن ۳۷۰۰, دنیا اومد. پسر کوچیکم ...

ماشالا منم ۳۲ هفته ۲۲۰۰ بود

یعنی ۳۸ هفته چقد میشه؟

اره کمه نگفت چی بخور؟

والا من دیگه همه چیز میخورم

هر روز کباب و دلستر و بستنی و لوبیا و لیدی میل و عدسی و کله پاچه و تخم مرغ و آجیل…ولی انگار نه انگار

خودمم ۵ کیلو فقط وزنم بالا رفته..با این تغذیه هرکی بود خرس میشد

سونو داپلر هم دادم مشکل خونرسانی و جفت نداشتم خداروشکر