2777
2789
عنوان

بیاین از هدیه های عروسیتون بگین

154 بازدید | 16 پست

سمت ما معمولا هدیه سنگین و انچنانی نمیدن

فقط پدر و مادرها و خواهر و برادرهای عروس و داماد طلا و سکه میدن، بقیه اکثرا پول نقد میدن

تو عروسی داداشم حدودا ۵-۶ سال پیش فامیلای عروس همه ۳-۴ تا سکه کامل میدادن، فامیلای ما ۱۰۰ الی ۲۰۰ هزار تومن🤦‍♀️

خیلی ضایع بود

البته هدیه های بهتر هم از سمت دوستان خانوادگیمون یا فامیل های دور داشتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خالم یه ماه پیش عقدش بود فامیلای داماد سکه و طلا و ده میل پول اینا هدیه دادن طرف مامانم کلا 200  تومن مامانم 400داده بود خالم زنگ زده بود واس تشکر ک شما زیاد دادین😐😂

انشالله چندماه دیگه میام میگم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
ماهم خانواده ها و خواهر بردار طلا میدن فامیل های درجه یک مثل خاله و دایی اینا از یک‌ تومن میدن تا دو ...

یک تومن هم الان کمه، باز دو تومن خوبه

البته اوضاع همه خرابه، نمیشه هم توقع داشت

ولی من میگم طرف حداقل اندازه پول غذایی که خورده رو که باید هدیه بده😁

پول دادن همه 

در دوران عقد طلا خریده بودن واسم .

خونه بابام هم بودم طلا داشتم 

اما روز عروسی و مراسمات و تالار فقط پول دادن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یک تومن هم الان کمه، باز دو تومن خوبه البته اوضاع همه خرابه، نمیشه هم توقع داشت ولی من میگم طرف حد ...

شهر ما غذاهایی ک تالارا‌‌ میدم تهش 200 تومن ایناست ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پرسی البت تالارایی ک طرفای ما میگیرن پس واس ما یه تومن معقوله 

خالم یه ماه پیش عقدش بود فامیلای داماد سکه و طلا و ده میل پول اینا هدیه دادن طرف مامانم کلا 200  ...

دیگه هر سمتی یه جور مرسومه

ولی این اختلاف هدیه ها خیلی بده. چون خودم تجربش کردم میگم

دیگه هر سمتی یه جور مرسومه ولی این اختلاف هدیه ها خیلی بده. چون خودم تجربش کردم میگم

اره خالمم می‌گفته خیلی خجالت کشیدم ولی خب هر دوتا خانواده خیلی سطح پایینن

خب شما هم برید عروسی مثل خودشونین دیگه این خجالت نداره  ما هم همون ۵ ۶ سال پیش ۱۰۰ ۲۰۰ میدادیم

خجالت که داشت حقیقتا، ولی نه واسه ما، واسه فامیلمون… چون ما هیچوقت واسه فامیلامون کم هدیه ندادیم، هیچوقت

اما من بیشتر از لحاظ فرق بین هدیه های سمت عروس و دوماد گفتم که ضایس

اخه تفاوت خییییلی زیاد بود خییییلی

یک تومن هم الان کمه، باز دو تومن خوبه البته اوضاع همه خرابه، نمیشه هم توقع داشت ولی من میگم طرف حد ...

آخه فامیل های ما مثلا دختر خاله و عمو اینا همه شون خودشون ازدواج کردن مثلا این یک تومن از طرف خاله و همسرش هست بچه هامون هم جدا میدن‌ که اونا مبلغ کمتری میدن 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️