2777
2789

حالا اگه راجب تاریخ گذشته ایران چیزی بپرسن اغلب  خانمای ایران چیزی نمیدونن از بس همش فکر زیبا سازی صورت هستن.ژل لب اصلا چیز ضروری نیست و قرارم نیست با ژل لب آنجلینا بشی قیافه خودتو بپذیر و روی شخصیتت کار کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اگه راجب تاریخ گذشته ایران چیزی بپرسن اغلب  خانمای ایران چیزی نمیدونن از بس همش فکر زیبا س ...

عزیزم مگه شما منو می شناسین که درباره ی شخصیتم اضهار نظر می کنین 

حالا اگه راجب تاریخ گذشته ایران چیزی بپرسن اغلب  خانمای ایران چیزی نمیدونن از بس همش فکر زیبا س ...

خآنم شما هم روی شخصیتت کار کن نپر به بقیه و نزن تو ذوقشون

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

من هفته پیش برا چونه زدم تا سه روز اینا ورم داشت خوب بود الان کمی با قبلش متفاوته😕

من الان فک کنم یه ماهه زدم اولش ک خیلی بد بود ورم و اینا الان حالت طبیعی به خودش گرفته یجا دیدم نوشته بعد چندین ماه کلا جذب میشه و اوکی میشه

یه جوری میگی نپر تو ذوقشون انگار فحشش دادم یا تحقیرش کردم:/

لازم نبود فوش بدی یا تحقیر کن همین چند جمله به اندازه کافی ذوقش رو کور کرد

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

عزیز ب شما مربوطه ایا؟ 

شما. مگ اصن استارتر رو میشناسی 

دلش میخواد. آسیبی ب شما نمیزنه ک

عزیز ب شما مربوطه ایا؟  شما. مگ اصن استارتر رو میشناسی  دلش میخواد. آسیبی ب شما نمیزنه ک

به من مربوط نیست پس برای چی نظر میخواد؟نظر من اینه من که نگفتم اسیبی به من میزنه یا برای من مهمه که ژل بزنه یا نزنه.

حقیقت همینه.

حقیقت اینه که چه بسیار زن ها تاریخ و قدمت گذشتشون رو مطالعه کردن و از علم به روزی هم برخوردار هستن اما خواستار تغییرات مثبت تو قیافشون هستن 

وقتی من یک انسان کامل و آگاه باشم اگه ازم درمورد ژل لب پرسیده بشه فقط نظرم رو در چارچوب ژل لب بیان میکنم و از بحث خارج شدنم نشانه شخصیت متزلزل من هست🤍