2777
2789

سلام ببخشید من سابقه ترکیدن کیست داشتم چند سال پیش یعنی چندین روز گرفتار بودم لکله بینی داشتم تا دو ماه 

بعد کمردرد وحشتناک طوری که تهوع میاورد و شکم و ورم شکم چیزیم نمیتونستم بخورم اصلا نمیتونستم بخوابم رو کمرم نه رو به پهلو ن رو شکم نه رو ب بالا از خواب کور میشدم ولی اصلا ارامش خواب نداشتم نمیتونستم بخوابم  پاهام شل میشد رو پاهام نمیتونستم بمونم و مخصوصا دستام شل بود چندین دکتر رفتم تا تهش رفتیم سونو مشخص شد تو کیستم ترکیده و دکتر گفت احتمالا از پریودت بیاد بیرون 

حالا من ایندفعه ۸ روز پریودم عقب افتاده  بیبی چکم زدم منفی بود ولی باز اون کمردرد و شکم دردو دستو پای شل و تهوع اومده سراغم طوری ک از ۴ ب  بعد صبح اصلااا کمردردم خوب نشده  حموم دوش اب گرم رفتم باز خوب نشد یعنی ممکنه باز ترکیده باشه و از کیستم باشه  من بدنم کیست سازه ماه پیش ب مدت یه هفته لکه بینی قهوه ایم داشتم ولی ایندفعه موعدم پریود نشدم 

😁باز میریمممم ب سوی هدف خوشگللل😍😍😍😍

ببخشید زیاد صحبت کردم 

و اینکه من بدنم کیست ساز بود ولی از بعد اون ترکیدن ک حدود ۳ سال پیش فکر کنم بود تا همین ایندفعه هیچ علائمی از کیستو اینا نداشتم تا باز اینطوری شد 

اینم بگم از یک ماه پیش هی شکمم نبض میزد ممکنه کیست باشه؟؟ 

فردا باید برم دکتر 🥺

ولی الان گفتم شاید تجربه داشته باشین کمکم کنید واس درد چه کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که سابقه دارین لازم بوده هر سال سونو میدادی و چک میشدی

سلام درسته 😔

اینکارو نکردم خود دکترم گفته بود 

واسه درد کمر چه کنم عین کمردرد عادی نیست یجوریه که تهوعم میگیره دیکنوفناک بخورم؟ 

سلام درسته 😔 اینکارو نکردم خود دکترم گفته بود  واسه درد کمر چه کنم عین کمردرد عادی نیست یجور ...

اگه میتونی برو اورژانس

ترکیدن کیست کلی عفونت تو بدن پخش میکنه و خطرناکه

حالا اوندفعه بخیر گذشته اما شمام دیگه سهل انگار نباش حتما برو اورژانس و بگو سابقه ترکیدن کیست داری....

کیست منم ترکیده اما علائمم فرق می‌کرد مثل شما نبودم،من و شما که تخمدان کیست ساز داریم باید حداقل هر ۳ماه سونوگرافی بدیم ممکنه این ماه تخمدان پاک باشه اما بخاطر یه استرس یا شوک یا یک هفته رژیم غذایی ناسالم داشتن ماه دیگه کیست رشد کرده باشه الانم اگر شک دارید زودتر سونو بدین اگر کیست ترکیده باشه باید دارو استفاده کنید تا اون محتویات داخل کیست تو بدن پخش نشه که ۱۰سال دیگه میتونه تبدیل به آندومتریوز بشه

کیست منم ترکیده اما علائمم فرق می‌کرد مثل شما نبودم،من و شما که تخمدان کیست ساز داریم باید حداقل هر ...

خیلی ممنونم ازتون امروزدکتر‌میرم