2777
2789

دختر ۲۰ روزشه امرو سه بار شیرشو برگردوند

دو بار اول اول کم بود گفتم شاید طبیعیه و شیبدار گذاشتم

ولی یساعت پیش خیییلی بد بالا آورد از دماغ و دهنش برگشت بیرون خیلی ترسیدم دلم براش سوخت

الان چیگار کنم میترسم بهش شیر بدم شیر خشک میخوره 

راه حلش چیه فعلادآرم بگیره تا شنبه ببرمش دکتر🥺

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

شربت رازیانه 

شربت شوید 

هردوش رو داروخانه داره

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

فردا اول وقت پزشک اطفال ببر دارو تجویز کنه براش تا صبح چکش کن خطرناکه بچه رفلاکسی خفه نشه به پهلو بخوابونش حتما و شیب دار باشه .شیر خشکشم دکتر باید بگی برات مناسب بچه رفلاکسی تجویز کنه و حساسیت گاوی هم نداشته باشه ...... اگر شیر خودت چیزها نفاخ نخور دل روده بچه بیشتر بهم میریزه . اروغشم حتنا حتنا بگیر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد دادی خورده ، بذار کم بخوره ، شیر خشک نده ، شیر مادر کافیه ، 

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

عزیزدلم دختر کوچولوی قشنگم❤❤

اسی جان حتما حتما آروغشو بگیر آروم برگردون بذار روی پات دستتم بزار زیر سینش بعد کوچولو کوچولو بزن پشتش یه ده دقیقه این کاررو بکن اصلا نترس بازم شیر دادی این کاررو بکن و فراموش نکن موقع شیر خوردن حتما باید سرش از بدنش بالاتر باشه

فردا اول وقت پزشک اطفال ببر دارو تجویز کنه براش تا صبح چکش کن خطرناکه بچه رفلاکسی خفه نشه به پهلو بخ ...

فردا جمعه هم هست

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

سوراخ شیشه گشاده زیاد خورده ، یا شیر خودتو زیاد دادی ، کم بده ، همه بچه ها اضافه شو برمیگردونن، 

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
عزیزم🥺 یاد دختر خودم افتادم حتما ببرش دکتر باید دارو بخوره شیر خشکم دکتر باید براش تجویز کنه. خدا ...

فعلا سوپرامیل میخوره. دکتر  داده 

یهو امروز اینجوری شد 

فردا جمعه هم هست

خوب برو داروخانه فردا بگو شیرخشک برا بچه رفلاکسی می خوام بهت میدن حتما پهلو بخوابونش اروغشم بگیر حتما مدامم چکش کن بچه رفلاکسی خطرناکه شیر برنگرده خدا نکرده خفگی دچار بشه و شنبه اول وقت ببرش دکتر ... باید دارو بخوره تا معدش اروم بشه ... شیب دار بخوابونش 

اسم شیر یادم رفته فکر کنم کامفورت یه همچین چیزی بود اخه جهارسال میش میدادم بچه من که کولیک رفلاکس باهم بود وحشتناک بود برا من خواب خوراک نداشتم 

زیاد دادی خورده ، بذار کم بخوره ، شیر خشک نده ، شیر مادر کافیه ، 

آخه خودش زود بزود شیر میخواد همش ۶۰ تا میخوره اصلا هم امروز خواب خوبی نداشت همش بیقرار بود

من شیرم کم بود دکتر شیر خشک نوشت سینهدمو نمیگیره میدوشم یکی دو وعده نهایت میخوره اونم سیر نمیشه 

اصصصصلا به پشت نخوابونیش! حتتتما به پهلو باشه همیشه. یه چیزی بذار پشتش

از همون روز اول به پهلو و شیبدار میذارمش 

آخه خودش زود بزود شیر میخواد همش ۶۰ تا میخوره اصلا هم امروز خواب خوبی نداشت همش بیقرار بود من شیرم ...

شیر نمی خواد معدش درد میکنه بچه نمی تونه بگه دلم درد میکنه بجاش شیر میخوره فکر میکنه اروم میشه با فاصله بدش  بیقرار بود بغلش کن تابش بده مشتش ماساژ بده اروم  دورانی پشتش ماساژ بده 

فعلا سوپرامیل میخوره. دکتر  داده  یهو امروز اینجوری شد

عزیزم دخترت رفلاکس داره مثل دختر من ، این بچه ها باید شیرخشک مخصوص بخورن فردا که جمعه هست فعلا برو داروخانه بگو شیر خشک برا نوزاد رفلاکسی میخوام بهت بده ،

بعد حتما حتما باید روی سطح شیب دار بخوابن 

و اینکه بزن نت مراقبت از نوزاد رفلاکسی برات میاره ، بزن خوابیدن نوزاد رو سطح شیب دار برات میاره .

این خانمایی هم که گفتن طبیعیه و اضافه شیر رو برگردونده نمیدونم واقعا بر چه اساسی این حرفو زدن !!!!!!!!