2777
2789

سلام بنده کنکوری ۱۴۰۲ علوم انسانی هستم خوبم شکر فقط برا امتحانت میخونم و خوب دادم شون تا الان فعلا برا کنور شروع نکردم  تو چطوری خوبی  هدفت چیه ؟؟؟🥰

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فارغ‌التحصیلم عزیزم😬

بله الان قسمت بیوگرافی رو نگاه کردم متوجه شدم ویرایش زدم عزیزم 🤧

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

تا کجا جمع کردی درسارو واسه کنکور منم انسانیم از استرس خابم نمیره 

من برا کنکور نمیخونم فعلا دارم تشریحی میخونم آن شالله سال بعد برل کنکور شروع میکنم ☺الهی بگردم ان شاالله که موفق بشی قشنگم 

سلام بنده کنکوری ۱۴۰۲ علوم انسانی هستم خوبم شکر فقط برا امتحانت میخونم و خوب دادم شون تا الان فعلا ب ...

هدفم رتبه عالیه فعلا، چرا شروع نکردین برای کنکور وقتت رو از دست نده عزیزم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
تجربی بودم شاگرد اول اما موفق نشدم امسال انسانی شرکت میکنم و تازه شروع کردم میترسم نرسم 

از روی علاقه و هدف رشته انسانی رو انتخاب کردین؟ یا هدف خاصی نداشتین؟ 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
هدفم رتبه عالیه فعلا، چرا شروع نکردین برای کنکور وقتت رو از دست نده عزیزم

ان شالله که بهش برسی قشنگم .فعلا که شرایطش رو ندارم یعنی وقت نمیکنم باید بخونم بعد تست بزنم بعد آزمون بدم کتاب تست بخرم ووووومن به شدت آدم استرسی هستم بخونم میترسم بد بدم دیگه ناامید بشم ولی ان شاالله سال بعد مشاور میرم مشکلاتم رو حل میکنم 🙃

بنظرم امسال بخونی تو همین شش ماه قال قضیه رو بکن و خلاص  موفق باشی

تا بینم چی میشه مرسی باهات حرف های قشنگ تون که بهم انگیزه میدید که بخونم☺

از روی علاقه و هدف رشته انسانی رو انتخاب کردین؟ یا هدف خاصی نداشتین؟ 

فرهنگیان 

حفظیات خوبم باعث میشد تو مدرسه معدل تجربی 19/۷۰ بشه اما تو کنکورش نمیتونم انشالله تو کنکور انسانی بتونم استفاده کنم 🙂