2777
2789
دخترخالتم تو همون ساختمون؟! میره قشنگ خونش یعنی کاراش میکنه اینا مهمون داشته باشن میبرن عروسا از ق ...

اره دخترخالمم توهمون خونه...

آره انقدددر پیش اینو اون طفلی رو سرکوب ودستور پیش همههه....

مهمون اومدنی ک اصلا نباید بشینه اراول تاااخر سرپاست...

اره کلا اون دخترخالم ب همه ب دید خدمتکارش نگا میکنه انگار همه باید کاراشو راه بندازن اگ نه قهر و دادو دعوا جیغغغ....

عروس دیگ‌حساب کن توچه وضعبی...حتی حسادت زندگی عروسو هم میکنه بچه دار شدنشو...ب خودش رسیدنشو......چشم نداره یه چیز جدید تنش ببینه والا دادفریادش همه جارو حتی نصفه شبی برمیداره کاسه بشقاب شکستنو اینا ک بماند

فک کنم روزگار عروسای خالت از عروس خاله من بهتر باشه....پسر دخترخالم یبار کبریتو روشن کرد گذاشت رو دس ...

اووه پس بچه خواهرشوعر هم روش سواار 

جیک.نمیزنه واقعااا!!

باور کن من میگم اینا بدترن اصن ندیدم اینجور کلفتی که عاادی همه کاری بهشون میگن

من میخوام برم دسشویی میگه پاشو مثلا اب بگیر !!😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دخترخالمم توهمون خونه... آره انقدددر پیش اینو اون طفلی رو سرکوب ودستور پیش همههه.... مهمون اوم ...

اهان یعنی دو طبقه بجز خونه خودش کارا میکنه!!

الان دخترخالت مجرد جدا شده

همین یدونه خواهر شوهره

واقعااا بشقاب شکستن سر این چیزااا

پس تو مهمونی اونا کاری نمیکنن بجز عروس درست؟!

اهان یعنی دو طبقه بجز خونه خودش کارا میکنه!! الان دخترخالت مجرد جدا شده همین یدونه خواهر شوهره وا ...

ن باباا جداشدن کجابود توهمون دوطبقه دارن زندگی میکنن یه اتاقش براعروس..خیلییی کم خودشون کاربکنن خیلبییبی کم....۸۰_۹۰درصد رودوش این عروسه...اونیکی عروس سومم اگ شوهرش اجازه بده میاد کمک...اونیکی داداششون گفته بود نمیزارم ازخانم من کلفتی بکشین! الانم کسی جرات نداره بهش حرفی بزنه ولی عروس کوچیکه بی نوا بیچاره شده رسما

ن باباا جداشدن کجابود توهمون دوطبقه دارن زندگی میکنن یه اتاقش براعروس..خیلییی کم خودشون کاربکنن خیلب ...

اهان تو ی اتاق خونه مادرشوهر

خواهرشوهر طلاق گرفته میگم یکی داره یا دوتا

مال من سه تان دخترخاله ها دست به دست هم پووست کندنااا

باز حتما جلو شما مراعات میکنن نباشید ببین چکار کننن!!