2777
2789
مادر عروس دوم همیشه گریه میکرد بخاطر دخترش..الان خالم انقد بخاطر دوتا دختراش گریه کرده ک چشماش آب سی ...

هع خدایا حکمتتو شکر

ولی هرچند تقاص پس دادن ولی چه فایده ک زندگی اون دو گل خراب شد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

هع خدایا حکمتتو شکر ولی هرچند تقاص پس دادن ولی چه فایده ک زندگی اون دو گل خراب شد

آره بیچاره ها یک روز خوب نداشتن....مثلا همین عروس دومشون با۳ تابچه هنوز تویه اتاق زندگی میکنه بچه سومش دوسه هفته پیش زایمان کرد باون وضعش بهش میگن پاشو کارای خونرو بکن....مسافرت میرفتن این عروسشون میموند کارای خونه....دخترخالم ازدواج کرد عروسشونو فرستادن خونشو تمیز کنه مادرشوهر دخترخالم گفتع بود خدمتکار ازکجا اوردین؟!!!....جهازشو استفاده کردن کلی ام مسخرش کردن...خیلبیییی تحقیرش میکردن خیلیییییییی عین بچه ها توجمع سرش داد میزدن خوردش میکردن حیلی چیزای دیگه و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه بعضیا کارمایی وجود نداره مادرشوهرم خوشی منو نمی‌خواد ولی دخترش روز ب روز موفق تر وهرموقع دامادشون میاد خونشون صداخندش کل ساختمون برمیداره

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

آره بیچاره ها یک روز خوب نداشتن....مثلا همین عروس دومشون با۳ تابچه هنوز تویه اتاق زندگی میکنه بچه سو ...

یا خداااا

لعنتیااااای ظالم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

جالبه همیشه پای نماز وقرآنن...ولی اون عروس بیچاره انقددر بدبختی کشیدن دوتاشون ...هییچچچ وقت ب روی خو ...

چجور باهاشون رفتار میکردن

کار میکشیدن ازشون...اخه گفتی مث کلفت

باور کن منم دوتا عروس خاله دارم همینن تاپیک هم زدم

بچه های دخترخاله رو هم دسشویی میبرن کل کارا تو مهنونی باهاشون جلو ما هم بهشون شدید دستور میدن

آره بیچاره ها یک روز خوب نداشتن....مثلا همین عروس دومشون با۳ تابچه هنوز تویه اتاق زندگی میکنه بچه سو ...

جلو شما و بقیه بهشون دستور میدن

کارا خونه دخترخالتم باید بکنن؟!

بعد اعتراضی چیزی نمیکنه

چجوور دیگه تحقیرش میکنن 

جلو شما و بقیه بهشون دستور میدن کارا خونه دخترخالتم باید بکنن؟! بعد اعتراضی چیزی نمیکنه چجوور ...

سلام عزیزم...ازصب تاشب همه کارای خونه روباید بکنه ک هیچ ،،، دخترخالمم صداش میکنه بیا کارای خونه منم بکن...ب بچه هاشم زور میگه...عروس هم حق هیچچچچچچ اعتراضی نداره....دستور ک سهله سرش انقد پیش اینو اون داد میزنن ک هیچ غروری براش نمونده بیچاره عروس .خالمینا در زد وخورد وکتک رفتارای وحشی زیادی دارن هیچ وقتم قبول نمیکنن کاراشونو...ب شدت حسود نسبت ب همه حتی ی بچع

سلام عزیزم...ازصب تاشب همه کارای خونه روباید بکنه ک هیچ ،،، دخترخالمم صداش میکنه بیا کارای خونه منم ...

سلام گل واای جدی عین دخترخاله ها من با عروسا باور کن

کارا خونه خالت همون یک عروس میکنه؟!

چندتا دخترخاله داری یکی

یعنی ممکن کتک بزنن که بترسه

مطیع شده حرفی نمیرنه؟!

سلام عزیزم...ازصب تاشب همه کارای خونه روباید بکنه ک هیچ ،،، دخترخالمم صداش میکنه بیا کارای خونه منم ...

من دوتا عروس داره خالم تو ی نیم طبقه

بعد سه تا دخترخاله دوتاشون متاهل که میرن کارا خونه اونام میکنن یکی هم.مجرد حتی لباساشم میشورن فک.کن

سلام گل واای جدی عین دخترخاله ها من با عروسا باور کن کارا خونه خالت همون یک عروس میکنه؟! چندتا دخت ...

آره همون یدونه عروس کارای خونه ۳ طبقه رو میکنه..دادمیزنن دعواش میکنن روش انگ گیج و اینا میچسبونن..ازمرغ حیاطشون کمتر بهش بها میدن...نمیزننش...اما همسرش یبار گلوشوفشار داد.یبارم شوهرش قهرکرده بود میگفت ببرین تحویل خانوادش بدین عروس افتاده بود ب عجز وگریه...‌خیلییی بی حرمتی مییبینه دم نمیزنه..ینی هرکی جاش بود خیای وقت جداشده بود

من دوتا عروس داره خالم تو ی نیم طبقه بعد سه تا دخترخاله دوتاشون متاهل که میرن کارا خونه اونام میکنن ...

فک کنم روزگار عروسای خالت از عروس خاله من بهتر باشه....پسر دخترخالم یبار کبریتو روشن کرد گذاشت رو دست دختر عروس...هییچییی نگفتااا..نگفت چرا بادختر من اینکارو میکنی جرات نداشت والا دختر خالم جرش میداد درهمین حد بی ملاحظه!!همین دختر خالم انقد اشک  آه پشت سزش بود آخرش زتدگیش ب جدایی وطلاق کشید اونم ب بدترین شکل‌‌

اصلا نمبگم ک حقش بوده اصلا چون بدی رو برا دشمنمم نمیخوام...هرچی هست ب دید عبرت بخودم میگم ک دل نشکنم حتی نوخواسته....

اما دخترخالم باهردوتاعروس خیلی بدکرد...خیلیی 

آره همون یدونه عروس کارای خونه ۳ طبقه رو میکنه..دادمیزنن دعواش میکنن روش انگ گیج و اینا میچسبونن..از ...

دخترخالتم تو همون ساختمون؟!

میره قشنگ خونش یعنی کاراش میکنه

اینا مهمون داشته باشن میبرن عروسا از قبل کار و جمع کردن و جارو تا بعدش

در حین مهمونی هم انقددد دستور میدن

جلو شما بهش گیج و اینا میگن یا دستور!