2777
2789
عنوان

کیا تو رامندگی با سرعت بالا تپش قلب میگیرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 46 پست

خودم تپش قلب نمیگیرم ولی اونایی که کنارم نشستن اره میگیرن 

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ یعنی منم برم تو اتوبان تمرین؟

اول گواهینامه ات رو بگیر بعد چند جلسه با کسی ک خوش اخلاقه یا مربی خوب برو تمرین 

اگر میتونی با ماشین خودتون تمرین کن ولی چون گواهی نامه نداری هنوز اتوبان نرو ک ی وقت جریمه نشین به این خاطر میگم 

من 2 سالی بود گواهینامه داشتم ولی ماشین نداشتم 

ناموسا جدی میگی؟

به جان پسرم

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
و منی که ۱۲ جلسه اموزش دیدم فقط ۲ و ۱😐😐😐😐

آره بخدا من خودمم این راه رو رفتم با مربی خانم گند زد به پول و وقتم 

حتی اعتماد به نفس نداشتم بعد اون برم با افسر آزمون شهری بدم 

دوباره مربی گرفتم، باز انگار آقایون بهترن تو آموزش با این آقا 5 جلسه رفتم و قبول شدم بار دوم 

در کل آموزشگاه ها دنبال پولن دیگه برای همین این مدلی آموزش میدن ک هی بری رد بشی باز بیایی کلاس برداری

الهی بگردم این مربی ها آنقدر یواش میبرن ک شما دور موتور 2 و دنده 3 رو سرعت دونستی، فدات شم این حداقل ...

جاده تهران کرج،ترافیک نباشه،نیمه هشیار هم میشه رفت،

مسیر فک کنم ۵بانده است

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
تو خیلی دل داری خدایی

من عاشق رانندگی ام و ۱۵ساله راننده ام، تراشفیک دوست ندارم و عاشق جاده پونل هستم😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40