2777
2789
عنوان

چطوری با دماغ گنده کنار می یاین

991 بازدید | 29 پست

دماغ من بزرگه راستش به مادرم رفته مادرمم دماغش یه ذره بزرگه.حالا وقتی می بینم همه بینی ها عروسکی و سربالا واقعا رو اعتماد به نفسم تاثیر می ذاره تا میرم یه جایی به فقط به بینی ها نگاه میکنم اگه هستین عکس بزارم

بزار

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث تو بودم تا چن وقت پیش حتی ماسک میزدم معلوم نباشه دماغمم از نیم رخ شاید قشنگ نباشه،الان ب پوستم ب موهام میرسم رو خودم کار میکنم ورزش میکنم چون فوکوس میکنی رو دماغت همچین حسی داری درکت میکنم انقد همه رفتن عمل کردن فک میکنی دماغ بزرگ یا معمولی زشته ن اینجور نیس هر کس زیبایی خاص خودش داره شاید ب صورتت میاد جذابی از نظر بقیه زیاد سخت نگیر 

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈

گنده نمیشه اسمشو گذاشت

گوشتیه ولی میزون 😁 گذشته از یکم تپل بودنش انگار خط کش گذاشتن حین ساخت🤣

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹