2777
2789
عنوان

چطوری با دماغ گنده کنار می یاین

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث تو بودم تا چن وقت پیش حتی ماسک میزدم معلوم نباشه دماغمم از نیم رخ شاید قشنگ نباشه،الان ب پوست ...

آره منم باید روی اعتماد به نفسم کار کنم آره راست میگی تا با اولین کسی برخورد میکنم فقط به مماغش نگاه میکنم😅

آره منم باید روی اعتماد به نفسم کار کنم آره راست میگی تا با اولین کسی برخورد میکنم فقط به مماغش نگاه ...

اره میدونی اصلا به حرفای بقیه م توجهی نکن خیلیم خوبی نچرال قشنگی چهرت دست کاری نکن، نیم رخ اصلا مشکلی نداشت خدایی راست میگم

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈
اره میدونی اصلا به حرفای بقیه م توجهی نکن خیلیم خوبی نچرال قشنگی چهرت دست کاری نکن، نیم رخ اصلا مشکل ...

ممنون خودمم دوست دارم نچرال بمونم ولی تمام اطرافیانمون عملی هستن متاسفانه

خوبه که دماغت 

دماغ منو ببینی از دنیا سیر میشی 

مخصوصا شکستگی دارم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
ممنون خودمم دوست دارم نچرال بمونم ولی تمام اطرافیانمون عملی هستن متاسفانه

متاسفانه الان همه عملی شدن چهره ها شبیه هم مصنوعی خوب نیس،  تلقین میکنی  بنظرم ب چهرت میاد اصلا بزرگ نیس دماغ گنده منو ببینی چی میگی😑😂

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈

بینی من از روبه‌رو عالیه اصلا از روبه‌رو ایرادی نداره بزرگ و گوشتی نیست از روبه رو ولی از نیمرخ فکر می کردم که ایراد داره که الان خیلی با این حرفا اعتماد به نفس گرفتم