2777
2789
عنوان

شوهرم ماهی ۳۰۰ بهم میده بنظرتون خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 119352 بازدید | 853 پست
عزیزم گوشت کیلویی ۶۰۰ تومنه مرغ ۱۰۰ تومن  یعنی بخوای هر ماه دوکیلو گوشت و مرغ بگیری با برنجو ر ...

اره بابا بعضیا ندارن بیچاره ها. ما گاهی عیدا هم حتی اجیل نمیخریم 

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

🤔🤔🤔🤔نمی دونم والا..گله هم که میکنم میگه بی صفتی..قدرنمی دونی

اون موقع بگو زن ندیدی 

مردم میلیونی خرج رنگ موهاشون میکنن 

اون موقع باید دست بذاری رو غیرتش البته اگه داشته باشه

بگو مردی وظیفه اته بدی از خیابون که پول نمیگیرم 

https://like.timefriend.net/17104097063508730

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کمه خیلی خیلی ولی خب وقتی درآمدش کمه چیکار کنه بنده خدا بهتره خودتم به فکر کارو درآمد باشی ادمیکه به کم قانع باشه زندگیشم رو همون مدار میچرخه جفتتون کار کنید و سعی کنید درآمدتون بیشتر بشه و بهتر زندگی کنید

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
شوهرمن که خیلی خسیسه...خونه دوسرویسه داره...ماشین دنای دنده اتوماتیک۱۴۰۰ داره..معامله ماشین می‌کنه. ...

این قسمت دنای دنده اتومات ۴۰۰ خیلی مهمه 

خیلی 😁😃

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

خدا خیرتون بده ....باز اگه میتونستین ب خونوادشم کمک کنین ثواب داره 

میکنیم والا یه گروه داریم اینجور کمک ها 

آخه مادر اون بدبخت هم شوهرش تو ۷۰ سالگی طلاق گرفته بیچاره زنه لخت خودشو انداخته بود خیابون طلاق گرفت پیرزن مونده تو خونه ۴۵ متری فعلا سوژه امون اونه برا اون یه خونه ای چیزی جور کنیم 

ماهیانه هم خدا خیر بده از دوستان جمع میکنیم میدیم

زندگیه دیگه یه روز هست یه روز نیست 

ولی به بچه آدم نمیتونه که این چیزا رو حالی کنه 

مجبوره بده که بچه به دست اینو اون نگاه نکنه

من یه خواهر شوهر دارم بدبخت همه چی داره دوتا خونه ماشین یخچالش سه سال بود خراب بود دائم تعمیر میکرد سالی ۷۰ الی ۹۰ میلیون طلا میخره یخچال نمیخرید آخرش هفته قبل بلاخره یه دست دومشو خرید 🤣

میوه میخرن تو کیسه مشکی میارن بچه هاش نبینن میوه اس نخورن 

با جیره بندی به بچه میوه میده

الانم باز لباسشوییش خرابه نزدیک ۶ ماهه 

تو نی نی شور سیسمونیش لباس میشوره باز ۴۰ تومن داده طلا خریده ماشینیشونو عوض کردن 🤣🤣🤣🤣

اسی ب نظرم خودتم خیلی بساز هستی منم خییییلی میسازم باشوهرم حتا خودش گف تعریفتو میکنم پیش خونوادم من یه زیر زمین مستجر شدم دم نزدم 

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

وای خدا ینی سه نفرن ماهی ۷ تومن 😑 چیکار میکنن بنده های خدا😑

ما چهار نفریم ۸ تومن...دیگه فشار رومون نیست چون رسما پاره مون کرده اقتصاد کشور😆😂ادم نمیدونه بخنده یاچی

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
خواهر منم  شوهرش ۶تومن میگیره  یعنی دلم براش کباب شده  خواهرم هیچی نمیخره 😔 دوتا ...

خب وقتی میری برای بچه هایش خوراکی ببر مثلا یه جعبه بیسکویت ببر ارزونه تا یک هفته هم می مونه