2777
2789
عنوان

شوهرم ماهی ۳۰۰ بهم میده بنظرتون خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 119352 بازدید | 853 پست
داداش منم با دو تا بچه آژانس کار می کنه چند روزی همش به خودکشی فکر می کنه مامانم دیروز رفت باهاش حرف ...

شوهر منم همینه. 

و شوهر خیلی ها

ولی خب بعضی ها دوست دارن خودشونو گول بزنن 

بعضی ها هم مجبورن خودشونو گول بزنن

چی میشه کرد خواهر روزگار باید بگذره دیگه. حالا بازم شکر ادم از پس زندگیش بربیاد وای به روزی که زبونم لال محتاج کسی بشی اونم تو این دوره زمونه ... خدا نیاره اون روزو

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای این میزان حقوق خیلیم خوبه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مال من نواربهداستی هاروداخل سطل زباله می شمردوقتی ده تاشده بوداجازه می دادیه بسته ی دیکه بازکنم

وااای چقدر چندش و حال بهم زن ! نگو که هنوز باهاشی ؟ 

برا چی دیگه میرفت سر سطل زباله ؟ مگه نوار بهداشتی رو میخواستی چکار کنی مثلا  ! خب تا استفاده نشه بسته دیگه ای باز نمیشه که 

مثل گربه میرفته سر سطل و دستش و میکرده تو نجاست شروع میکرده شمردن ! 

این جونور چه جوری میخواد جون بده ؟! خداااا

این دیگه بد سمی بود انصافا ! اُور دوز کردم فکر کنم حالم بددده 😷😣🚶🚶

گوش نکنی اینجا 300 هم از چنگت بره 300 الان مفته الان بچه ها پول تو جیبیشون اینقده پول یارانه خودته ب ...

عزیزم گوشت کیلویی ۶۰۰ تومنه مرغ ۱۰۰ تومن 

یعنی بخوای هر ماه دوکیلو گوشت و مرغ بگیری با برنجو روغن و میوه و کوفت و زهر مار دیگه به علاوه اینکه یه بچه هم هست بچه تغذیه میخواد آجیل و ماهی برای بچه هر هفته لازمه 

ماهی ۱۰ تومن فقط اینا میشه از هرکدوم یه ذره بگیری این بدبخت شوهر چیکار کنه

https://like.timefriend.net/17104097063508730
وااای چقدر چندش و حال بهم زن ! نگو که هنوز باهاشی ؟  برا چی دیگه میرفت سر سطل زباله ؟ مگه نوار ...

من یه برادر شوهر سم دارم اونم اینجور بود خانومشو نگاه میکرد واقعا پریوده تازه میرفت میوه پلاسیده میگرفت اونم تو یخچال میشمرد

مرغ کوچیک میگرفت آخه بدبخت مرغ کوچیک هم همش به استخون میره

آخرشم زنش جونشو برداشت رفت😭😭😭

مستاجر هم هست، ولی بابام پول خونرو کمکش می کنه

نمیشه والا ما یه فامیل داشتیم کارگر ساده بود یه دختر ۱۰ ساله هم داشت بیچاره بخاطر ۴ میلیون بدهی خودشو کشت الان زن و بچه اش آوره ان لاقل خودش بود بالاسرشون بود خیلی اعصابم خرد میشه،زن و بچه اشو میبینم 

مستاجر هم هست، ولی بابام پول خونرو کمکش می کنه

دخترش هم از استرس مریض شده که بچه های دیگه باباشون میاد دنبالشون من چرا بابام رفت 😭😭😭

عزیزم، همسرم روزی پونصد بهم میده هرچی هم بخوام یا دوست داشته باشه برام میخره

ولی زندگیم جهنمه

دست بزن داره ماهی دو سه بار به بهانه های مختلف میزنتم

اجازه بیرون رفتن تنهایی یا حتی با خانوادم بهم نمیده بجز دانشگاه با هزارتا بدبختی اونو اجازه داده

بد دهنه بدجور

خانواده اش ادم حسابم نمیکنن

اینا رو گفتم که قدر همسر و زندگیتو بدونی

کاش همسر من نداشت اما انسان بود

چجور زندگی میکنی پس؟؟

خب خودش خرید میکنه برای خونه و پول زیاد داشته باشه برام وسیله میخره..من دوس دارم هرماه حتی شده ۵۰۰ بزنه کارتم..خب آدم میره بیرون حداقل یه پولی جیبش باشه شاید هوس یه خوراکی کرد..والا ذرت مکزیکی لیوان کوچیک ۵۰ تومنه

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
گوش نکنی اینجا 300 هم از چنگت بره 300 الان مفته الان بچه ها پول تو جیبیشون اینقده پول یارانه خودته ب ...

اره قشنگ یادش بده زندگیشو خراب کنه کلا ۷ تومن حقوقش با خرجای خونه مثل گوشت و مرغ و برنج و هزارتا چیز دیگه بنظرت میتونه بیشتر ازین بده؟؟؟