2777
2789
عنوان

شوهرم ماهی ۳۰۰ بهم میده بنظرتون خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 119352 بازدید | 853 پست
ینی اون ۳۰۰ ام ازش نگیرم

گوش نکنی اینجا 300 هم از چنگت بره 300 الان مفته الان بچه ها پول تو جیبیشون اینقده پول یارانه خودته بخاطر وجود خودت تو این دنیاست لطفی بهت نمیکنه الکی جا نزنی

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من پارچه استفاده میکنم 😔

سلام عزیزم من یکی دوتا از تاپیکات رو خوندم خیلی خیلی برات غصه خوردم و ناراحت شدم 

فقط اینو بگم توروخدااا اصلا به خودکش ی فکر هم نکن یجا گفته بودی خسته شدی به خودکشی فکر میکنی، بخدا این دنیا باهمه کثیفی هاش میگذره ولی نزار اون دنیات هم پر از سختی باشه

و اینکه اینو شک نکن بخدا به تمام اعتقاداتم قسم میخورم خدا چنان بلایی به سر شوهر از خدا بیخبرت بیاره که دیگه حتی فرصت جبران هم نداشته باشه حالا چه تو این دنیا چه اونطرف ولی مطمئن باش جزاشو میده 

برات دعا میکنم دنیا یجوری بچرخه که همه چی بر وفق مرادت بشه و تو خوشی غرق بشی❤️

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
اره بیچاره شوهرم اصلا میوه نمیخوره خیلیییی کم میخوره درحالی که مگه کسی هس میوه دوس نداشته باشه میخره ...

توروخدا قدرشو بدون و نزار شرمنده و خجالت زده باشه ،بخدا خیلی مَرده خدا ان شاءالله جواب این خوبی ها و تلاش هاشو زودتر بده

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
ینی اون ۳۰۰ ام ازش نگیرم

اگه می تونی کمک خرج باش مثلاسبزی پاک کن خوردکن یااکه شهری،هستیدکه پرستاری سالمندمی تونی باشی نیمه وقت برویااگه کارمندی می شناسی دوست نداره پچه اش،مهدبره نگهداری کن ازدست من ناراحت نشی فقط راه کاردادم

چرا شوهرت چند شیفت کار نمیکنه؟ والا هفت تومن خیلی خیلی خیلی کنه چطور میشه اصلا

شرکت سرب جوریه که یه شیفتشم میکشتش انقققققد خسته میشه من عرقشو میبینم خجالت میکشم

ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید
سلام عزیزم من یکی دوتا از تاپیکات رو خوندم خیلی خیلی برات غصه خوردم و ناراحت شدم  فقط اینو بگم ...

بخداخسته ام چیکارکنم وقتی بچه ام تاصبح نمیخوابه ازگرسنگی برم گدایی😔الان ازم رابطه میخواد بخدا دارم دیوونه میشم حالم ازخودم به هم میخوره که ازترس بایدبهش نه نگم😭😭😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
ینی اون ۳۰۰ ام ازش نگیرم

۳۰۰ رو ازش بگیر همیشه یه پولی برای خودت کنار بزار ولی توموقعیت که حقوقش اینقد کمه کارای آرایشیت رو خودت انجام بده واجب نیست همون یه ذره پولم بری بریزی تو جیب آرایشگراخودت انجام بده پولتم واست میمونه

توروخدا قدرشو بدون و نزار شرمنده و خجالت زده باشه ،بخدا خیلی مَرده خدا ان شاءالله جواب این خوبی ها و ...

انشاالله.  خدا ب شمام کمک کنه.  مثلا میخام گوشت بسته بندی کنم برا خورشت میگه من کم میخورم. اصلا لباس نمبخره بر خودش. میبینی چه مملکتی ساختن

ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید
بخداخسته ام چیکارکنم وقتی بچه ام تاصبح نمیخوابه ازگرسنگی برم گدایی😔الان ازم رابطه میخواد بخدا دارم ...

الهی بگردم، ینی حتی خورد و خوراک بچه هارو هم تامین نمیکنه؟