2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@محروق سلام چون اون تاپیک قفل بود اینجا تگ کردم جوابتونو بدم؟ شما از کجا فهمیدین من فارس نیستم یا ایرانی نیستم؟ من کِی گفتم دندون دردم؟ گفتم دندونم آسیب دیده چون مواد داخلش افتاده و دندونم به شدت تیز شده خجالتم خوب چیزیه،عجبا.......

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
@محروق   سلام چون اون تاپیک قفل بود اینجا تگ کردم جوابتونو بدم؟ شما از کجا فهمیدین من فارس نی ...

سلام به روی ماهت،

خانمی دقیقا از چی باید خجالت بکشم؟ از سوالی که پرسیدم؟ چرا مگه سوالم توهین‌آمیز بوده؟ اگر بله که معذرت میخوام

ولی به نظرم فارس نبودن یا ایرانی نبودن توهین نیست.

ولی اگر سوالتون اینه که از کجا فهمیدم خب ترجیح میدم به جای جواب دادن خجالت بکشم.🌹

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
سلام به روی ماهت، خانمی دقیقا از چی باید خجالت بکشم؟ از سوالی که پرسیدم؟ چرا مگه سوالم توهین‌آمیز ب ...

از کجا چیو دقیقاً فهمیدی؟ فهمیدی من ایرانی نیستم ؟خب اشتباه فهمیدی عزیزم،

از کی تا حالا به غیر ایرانیا مسکن ملی میدن؟ یه نمونش همین تاپیک یه نمونش تاپیک دیگم درباره مسکن ملی که تو صفحه اول تاپیکامه مال پارساله،از تهمتی که به من زدی راضی نیستم،

حداقل تاپیکامو میگشتی بعد میگفتی ایرانی نیستی،بعد بمن فحش میدادی برام گواراتر بود تا این حرفت.

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺