2777
2789

بچه هاگوشی‌گرفتن ازم ولی بعدش گذاشت امتحانموبنویسم گفتن صورت جلسه میشه میری کمیته یه برگم دادن ک بنویسم ازخودم دفاع کنم

گفتم الان تکلیفم چیمیشه این امتحان میوفتم یاپاس میشم گفت الان مشخص نمیشه بیای کمیته اونجاتصمیم میگیریم

گفتم کی گفت دو سه هفته دیگ...

بنظرتون میندازن؟یاخواستن منوبترسونن؟

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میری اونجا توضیح میدی چرا این کارو کردی

اونام قانع نمیشن

تو کارنامه برات 0.25 رد میشه

که تو ریز نمراتت ثبت میشه و همه جا میفهمن برای تقلبه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ممکنه ترسونده باشن میری کمیته تعهد میدی که دیگه تکرار نشه.. امکانشو هست این امتحان بندازن. ولی احتمالش کمه بندازن تعهد میگیرن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اگ میخواستن بندازن اصلا نمیزاشتن بنویسی،برگتو میگرفتن

اره گرف گف برو بنویس گفتم اجازه هس گف برو

ولی بعدشم گف کمیته معلوم میشه نمیدونم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!

من هر کیو دیدم با گوشی تقلب کرد فقط گوشیشو گرفتن. هیچی بهش نگفتن

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری