2777
2789
صد در صد…اصن آرامش و با اومدن همسرم ب زندگیم تجربه کردم

منظورتون‌چیه؟! مثلا من الان واقعا توی خونه‌ خودمون ارومم هیچ چالشی ندارم، هر سفری بخوام میرم اصلا خانوادم گیر نمیدن، منظور این ارامش متاهلی چیه؟😅

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج با آدم درست خیلی ام قشنگه❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
اینم لطفا بگین ک تو مجردی قدر چیو بیشتر بدونیم ک شاید دیگه تو ازدواج تکرار نشه؟

آرامش و کمی دغدغه ها، محبت های پدرو مادر، دستپخت مامان، خواب کافی، کمی مسئولیت و...

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 

اگه یک مرد پولدار ک خونه و ماشین شغل خوب بیاد خاستگاریتون قبول میکنید؟ خود اون مرد بگه که پول کافی و بیش از حد نیاز شما داره و بهتون بگه شما کارمند نشید ایا قبول میکنید خونه دار باشید با این اقا ازدواج کنید؟ این اقا تمامی خرج مخارج خوحه و بچه هارو میده

منظورتون‌چیه؟! مثلا من الان واقعا توی خونه‌ خودمون ارومم هیچ چالشی ندارم، هر سفری بخوام میرم اصلا خا ...

من زندگی خیلی سختی داشتم… و با اومدن همسرم تو زندگیم به آرامشی رسیدم ک اصن تازه دارم میفهمم زندگی یعنی چی…آرامش یعنی احساس امنیت آزاد بودن و داشتن کسی ک بی نهایت بیشتر خودت و هرکسی ت رو دوست داشته باشه و مراقبت باشه…نزاره از لحاظ مالی خانواده و… آب ت دلت تکون بخوره…من آدم قوی نیستم اصلا و همسرم جای منم قوی هست…و این خیلی برام لذت بخشه

اگه بگم اندازه خاک بارون خورده ، اندازه نوشابه بعد یه غذای چرب ،اندازه بوی بدن نوزاد،اندازه توت فرنگی ،اندازه تک تک تار مژه های خوشگلت ،اندازه تموم عروسک های دنیا،اندازه لازانیا،اندازه زنگ آخر روز های چهارشنبه ، اندازه تعطیلی ب خاطر برف دوست دارم دروغ گفتم چون من خیلی بیشتر اینا ت رو دوست دارم شاید ب اندازه ایی ک مستربین عروسکش و دوست داشت شاید ب اندازه عشق ی مادر ب فرزندش و شاید حتی بیشتر خودم شایدم اندازه تموم موج های دریا دوست دارم انقد دوست دارم ک نمیدونم خیلی و چجوری بنویسم ک دقیقا بفهمی خیلی یعنی چقد شیک و ایس لاته ک هیچی کنارت حتی چایی نبات تو استکان کمر باریک هم میچسبه،پیتزا و همبر ک هیچ کنارت حتی فلافل کثیف کنار خیابون هم میچسبه،ویلای کردان و دماوند ک هیچی کنارت حتی زندگی ت شلوغی و دود و دم تهران هم میچسبه خلاصه بگم مهم نیست کجا باشم ت چ شرایطی باشم حالم چطور باشه ت ک باشی از همه آدمای دنیا بی نیازم،خدایا شکرت وسط دردام درمون فرستادی درمون ک هیچی معجزه(: خدایا شکرت ب خاطر وجود سهیل ت زندگیم🩷
من زندگی خیلی سختی داشتم… و با اومدن همسرم تو زندگیم به آرامشی رسیدم ک اصن تازه دارم میفهمم زندگی یع ...

ان شا الله خوش آتی و خوش کام باشید🥰🙏🏻✨🌼

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

دایی وخاله های همسرم پولدارندومجرد‌.الان5۰سالشونه.مریض که شدندچندروزبیمارستانی شدندهیچ کس نبودکنارشون باشه یه لباس عوض کنه واسشون.همسرم رفت کمک داییش شلوارش روعوض کرد.گفته بوداگراولادداشتم یاهمسرداشتم راحت تربودم.خواهروبرادرهمیشه همراه آدم نیست.خودم خیلی وابسته ام به خواهرم.وقتی رفتم ام آرآی دیدم تنهاکسی پشت درمنتظرمه شوهرمه.اگرواقعابه لحاظ اعتقادی فرهنگی اقتصادی مثل هم باشیدخیلی عالیه.وازهمه مهم تراخللللاق.هست.آرامش وکمال درازدواج هم خیلی مهمه.طعم احساس خانم بودن ومادربودن خیلی خاصه.ولی خب گاهی بایدازخودگذشتگی کرددرازدواج

اومی بیند.درمحضراوهستیم.