2777
2789

بچهااا من بابام گیر سه پیچ داده ک نمیزارم بری باشگاه مناسب نیست فضا و محیط و نمیدونم از این حرف هاا

قراره بادوستام۴تایی بریم دوشنبه هم ثبت نامه..

چطوری راضیش کنم بنظرتون..؟

فضای باشگاه چشه مگه؟؟

ما باشگامون هممون با هم رفیقیم

یه وقتایی انقد حرف میزنیم مربیمون گیر میده

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چند سالته یا کدوم شهر زندگی میکنی

ولی دختر همسایه ما ب بهانه ی باشگاه دو هفته قبل رفت بیرون با دوست پسرش تصادف کردن و مردن

دختره کلاس نهم پسره یازدهم

ادم این چیزا رو میبینه ب پدر و مادرا حق میده

تقریبا اکثر دوره های اینستاگرامی با هر موضوعی رو دارم اگه کسی نیاز داره بگه با هزینه ی کم بش میدم اگه بنظرت این کار گناهه ریپلی نکن امضامو

راضیش کن

من آرزومه بابام بگه ورزش نکن

از ۵ سالگی چون خودش ورزشکار بود رشته اش تربیت بدنی بکوب میگفت ورزش کن 

الان من ۱۲ ساله دارم شنا کار میکنم حرفه ای 

۳ ساله بدنسازی و رقص 

کافیه یه روز بگم خوابم میاد نمیخوام بیام استخر شروع میکنه بحث کردن که این همه زحمت کشیدی میخوای نابود کنی خودتو و فلان🫠

همین بلا رو هم سر داداشم آورد الان ۱۰ سالشه دو ساله بردش توی تیم خودش شناگر کرده اونو هم داداشمم میگه نمیام بع زور میبرش میگه از همین الان ورزشکار باش😑

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره