2777
2789
عنوان

مصاحبه عقیدتی سیاسی

1638 بازدید | 21 پست

سلام 

من داداشم 26 دی ماه یعنی چند روز دیگه باید بره تهران برا مصاحبه

افسری نیرو دریایی امتحان داده قبول شد 

الان زنگ زدن گفتن بیا تهران 

حالا داداشم میگه هیچی بلد نیستم و فلان بمان 

چند تا جزوه براش دانلود کردم ولی چون سوالات زیاده و هر کدوم ی عالمه سواله

گیج شده و خیلی استرس داره . به نظر شما چه سوال های میپرسن  کسی تجربه داره راهنمایی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم چند روز پیش گزینش داشتم 

میگه مثلاً رکعت سوم بخون،تمام نماز مهمه و امکان سوال هست 

بهم گفت پاشو وضو بگیر فرضی 

بعد گفت وایستا و غسل کن 

بعد تسبیحات حضرت زهرا 

بعد گفت بخوای بری سفر احکام روزه و نماز بگو‌

اگر برادرت تاالان اهل نماز و روزه بوده گزینش اصلا سخت نبود 

راستی نحوه اتصال ب نماز جماعت خیلی خیلی مهمه مثلاً امام جماعت رکعت دوم هست شما میخوای اقتدا کنی باید توضیح بدید چطور ممکنه 

نماز جمعه هم میپرسن 

شکیات نماز هم میپرسن کل جزوه ۵۷صفحع است همین امشب بگو بخونه حله

سلام منم چند روز پیش گزینش داشتم  میگه مثلاً رکعت سوم بخون،تمام نماز مهمه و امکان سوال هست&nbs ...

شما گزینش نیرو دریایی دادین 

کلا چند تا سوال میپرسن 

در همین حد و حدود بلد باشه خوبه 

برا مصاحبه وزارت بهداشت که جدیدا دارن میگیرن 

درموذد اخرین سخرانی های رهبزی بابد بخونه بعد درمورد اتفاقات اخیری که افتاده درمورد فلسطین تفاوت دولت 13هم با دواردهم وظایف هرسه قوه تقوبم رو نگا کنه رپزای مهم بلد باشه مول 9دی چه اتفاقی افتاده یا 13چه روزیه امسال تاکید زیادی رو مسئه سیاسی دارن  بزنه سایت بیانات رهبری اونجا سخنرانیا هست 

احکامم درمورد نماز و روزه و روزه مسافر و اصول دین و فروع دین مرجع تقلید این مدت بره نماز جمعه سخنرانی تماز جنعه شهرتون بدونه

شما گزینش نیرو دریایی دادین  کلا چند تا سوال میپرسن  در همین حد و حدود بلد باشه خوبه&nbs ...

من برای سازمان دارایی مصاحبه دادم یک ارگان دولتی هست ولی فکر نکنم سخت‌تر از این بپرسن،پسرخالم دادگستری بود ولی در همین حد پرسیدن از اونم

راستی نحوه اتصال ب نماز جماعت خیلی خیلی مهمه مثلاً امام جماعت رکعت دوم هست شما میخوای اقتدا کنی باید ...

اون جزوه منظوره که کلا ۲۵۰ تا صفحه هست ولی ۵۷ تا صفحه اولیش توضیح بقیش نمونه سوال